HP Omen 15-DG0700ND 15.6 inch Full HD gaming laptop, Zwart
 • betaal later

  HPOmen 15-DG0700ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  2515.63
  nog 3 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP Omen 15-DG0700ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  Zo'n laptop heb je nog nooit gezien. Dun, krachtig en voorzien van twee displays voor dubbel zoveel voordeel, dit is de toekomst van portable gaming. Dankzij het ontwerp met twee schermen kun je full screen gamen en tegelijkertijd andere toepassingen in de gaten houden op een tweede, op het toetsenbord bevestigd display. Waar je ook bent, dankzij deze krachtige computer versla je elke tegenstander!

  Revolutionair ontwerp met twee schermen
  Profiteer overal van een installatie met twee monitors met het 15,18-cm (5,98-inch) 1080p-touchscreen dat bevestigd is bovenop het toetsenbord. Met dit tweede scherm kun je andere toepassingen weergeven en gebruiken, zoals Twitch, Discord, Spotify, OMEN Command Center en meer, zonder dat dit je spel onderbreekt.

  Maximale instellingen. Waar dan ook.
  Als het op brute kracht en prestaties aankomt, is de OMEN X 15 laptop gegarandeerd een topper. Dankzij een 9e-generatie Intel Core-i7 processor en NVIDIA GeForce-videokaart kun je de instellingen gerust omhoog gooien, waar je ook bent.

  Flinterdun ontwerp gericht op prestaties
  Ervaar een slank, superdun ontwerp waarbij prestaties en aanpassing centraal staan. Dankzij het unieke koelsysteem, de RGB-verlichting op de behuizing en het toetsenbord en toegang tot onderdelen via één klep om het apparaat te upgraden kan niets je ervan weerhouden om op je allerbest te spelen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi