HP OfficeJet Pro 8015E HP+ all-in-one printer, Wit

  HPOfficeJet Pro 8015E HP+ all-in-one printer

  138.-
  nog 5 op voorraad

  HP OfficeJet Pro 8015E HP+ all-in-one printer

  De HP OfficeJet Pro 8015E HP+ is een all-in-one printer die zeer geschikt is voor in huis. Deze slimme printer beschikt over Dual-band wifi, je kunt ermee scannen, printen en kopiëren. Bedien de printer niet alleen via het apparaat zelf, maar ook door middel van de HP Smart-app. Hierdoor kun je vanaf elk apparaat werken die beschikt over een geïnstalleerde app.  Bovendien kun je met HP Instant Ink automatisch jouw inkt laten bezorgen, dit bespaart tijd en kosten.

  Haal je voordeel uit HP+
  HP+ is het slimme printsysteem dat vooruitdenkt zodat je printer veiliger, productiever en duurzamer én altijd gebruiksklaar is. Een Cloud verbonden HP+ printer is namelijk slimmer en blijft up-to-date, beveiligd en klaar om altijd en overal te printen. Met HP+ geniet ontvang je 6 maanden gratis Instant Ink, één jaar extra garantie, geavanceerde functies in de Smart-app en draag je bij aan het stoppen van ontbossing. Voor HP+ heb je een HP-account en een continue internetverbinding nodig.

  Scan vanaf je smartphone
  Wil je snel een document uitprinten? Met de HP Smart-app scan, print of kopieer je documenten vanaf je smartphone. Zo hoef je niet op en neer, maar kun je gewoon vanaf de bank belangrijke documenten voor je laten uitprinten.

  Betrouwbare verbinding
  Profiteer van een beter bereik en snellere, betrouwbaardere verbindingen met dual-band Wi-Fi dat zichzelf opnieuw instelt. Door de ingebouwde draadloze functionaliteit kun je binnen een netwerk gemakkelijk bestanden openen, printen en delen.

  Simpele installatie
  De HP OfficeJet Pro 8015E HP+ all-in-one printer is eenvoudig te installeren. Ga snel aan de slag met een eenvoudige stap-voor-stap installatie via de HP Smart-app.
  lees meer

  Specificaties

  Resolutie kleur (dpi)4800 x 1200
  Resolutie zwart/wit (dpi)1200x1200
  Printsnelheid kleur (p/m)10
  LCD-scherm
  Papiercapaciteit (vel)35
  Airprint
  Kleuren afdrukken
  bekijk alle specificaties
  AirprintWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.