HP OfficeJet 6950 All-in-One printer, Zwart
 • uitverkocht

  HPOfficeJet 6950 All-in-One printer

  119.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  HP OfficeJet 6950 All-in-One printer

  De Hewlett Packard OFFICEJET 6950: pure kleuren en handig in gebruik
  Pure kwaliteit en gebruiksgemak, dat is de Hewlett Packard OFFICEJET 6950. Je print niet alleen dubbelzijdig en in kleur of zwart-wit, maar bedient het toestel ook nog eens handig en draadloos op afstand met je smartphone of laptop.

  Spaarzaam in gebruik
  Met de Hewlett Packard OFFICEJET 6950 print je in kleur of zwart-wit als een professional. Rapporten, folders en zelfs foto's glijden perfect geprint uit het toestel. De CMYK-kleuren hebben elk hun eigen cartridge. Dit bevordert de kwaliteit van het printen en maakt het verbruik van inkt bijzonder spaarzaam.

  Print van je smartphone, tablet of notebook
  Het gebruik van de Hewlett Packard OFFICEJET 6950 is helemaal afgestemd op de moderne technologie. Het toestel werkt draadloos op je wifi-netwerk. Je kunt op afstand printen met je smartphone, tablet of notebook. De installatie op je netwerk verloopt heel eenvoudig, dankzij de gebruiksvriendelijke wizard. Toch kun je de Hewlett Packard OFFICEJET 6950 ook heel gemakkelijk bedienen op het toestel zelf. Een touchscreen laat je toe om bijvoorbeeld snel een kopie te nemen of een andere opdracht te starten.

  Kopiëren, scannen, faxen, printen, het kan allemaal
  De HP OFFICEJET 6950 is een bijzonder veelzijdig toestel. Kopiëren, scannen en faxen, printen, het kan allemaal en dit steeds in de hoogste HP-kwaliteit. Dubbel afdrukken? Ook dit is een feature van de Hewlett Packard OFFICEJET 6950. Met de automatische documentinvoer tot 35 pagina's kun je printer kopieën laten nemen terwijl je zelf een andere taak doet.

  Zeer gebruiksvriendelijk voor thuis of op kantoor
  De printer is zeer gebruiksvriendelijk. Documenten die je wenst te kopiëren voer je bovenaan in en ze worden handig opgevangen in een lade zonder dat ze op de grond vallen. Het afdrukken gaat met een goede snelheid vooruit. Per minuut print je 29 pagina's zwart wit en 9 in kleur. Het maakt van de HP OFFICEJET 6950 een ideale printer voor thuis of voor op kantoor!

  Bespaar tot 70% en zit nooit meer zonder inkt
  Op zoek naar meer printgemak? Meld je aan voor HP Instant Ink en HP zorgt voor de rest. Bespaar tijd en geld doordat jouw printer zelf de benodigde inkt bestelt. Je krijgt de nieuwe inktcartridges gratis toegestuurd nog voordat je oude op is. De inktcartridges en de leveringskosten zijn dus inbegrepen in de prijs. De prijzen zijn gebaseerd op het aantal geprinte pagina’s, niet op het aantal gebruikte cartridges. Je kunt altijd kosteloos online wijzigen of annuleren

  Specificaties

  Compatibele besturingssystemen

  - Windows 10, 8.1, 8, 7: 32-bits/64-bits
  - Windows Vista: alleen 32-bits
  - OS X v10.9 Mavericks, OS X v10.10 Yosemite, OS X v10.11 El Capitan
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  WifiGarantie

  Reviews (74)

  algemene beoordeling
  (74 reviews)

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.