HP LaserJet M110we printer, Wit
 • -6%

  HP LaserJet M110we printer

  139.90je bespaart 9.10
  149.-adviesprijs
  nog 4 op voorraad

  HP LaserJet M110we printer

  HP LaserJet M110we printer
  's Werelds kleinste laserprinter in zijn klasse is ontworpen voor efficiëntie met snel printen en de tijdbesparende HP Smart-app. De printer wordt geleverd met HP+, het slimme printsysteem waarmee je vrijwel overal verbonden blijft en kunt printen. Deze printer is ontworpen om alleen te werken met cartridges die een nieuwe of hergebruikte HP-chip hebben. De printer gebruikt dynamische beveiligingsmaatregelen om cartridges te blokkeren die een chip hebben die niet van HP is. Periodieke firmware-updates behouden de effectiviteit van deze maatregelen en blokkeren cartridges die eerder wel werkten. Met een hergebruikte HP-chip kunt u hergebruikte, gerecyclede en opnieuw gevulde cartridges gebruiken.
   
  HP+:​ Slim printen is nu een feit
  Deze HP+ printer die verbonden is met de cloud is slimmer. Hij houdt zichzelf up-to-date en is altijd gebruiksklaar. Inclusief de eerste 6 maanden Instant Ink; na 6 maanden betaal je automatisch een maandelijks bedrag, tenzij je hebt opgezegd.

  's Werelds kleinste laserprinter in zijn klasse
  's Werelds kleinste laserprinter in zijn klasse is ontworpen voor efficiënte prestaties. Met deze printer kun je continu doorwerken. Maximaliseer je uptime met printsnelheden tot 21/20 ppm.Draadloos met automatische reset om verbonden te blijven.

  Zit nooit meer zonder toner en bespaar tot 50% met
  Instant Ink voor laserprinters
  Zit nooit meer zonder toner voor je laserprinter. Inclusief handige vervanging van tonercartridges en bezorging. Bespaar tot 50% met Instant Ink. Meld je aan en krijg toner, bezorging én recycling vanaf € 1,99 per maand.
  lees meer

  Specificaties

  Resolutie zwart/wit (dpi)600 x 600
  Printsnelheid zwart/wit (p/m)20
  Kleuren afdrukken
  Eigen processor
  Papiercapaciteit (vel)150
  Mobiel printenApple AirPrint
  Resolutie kleur (dpi)600 x 600
  bekijk alle specificaties
  AirprintWifiGarantie

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.