overzicht
HP ENVY PHOTO 6232 All-in-one printer, Wit
 • topdeals
 • -10%

  HPENVY PHOTO 6232 All-in-one printer

  99.9589.95je bespaart 10.-
  2 reviews
  vandaag besteld, morgen in huis
  Tot 20% korting

  TOPDEALS
  Tot 20% korting op items van elektronica en huishouden! De korting is al verrekend in de hier getoonde prijs. Wees er snel bij, de actie loopt tot en met zondag 31 maart 2019.


  HP ENVY PHOTO 6232 All-in-one printer

  Kies voor levensechte foto's en meer flexibiliteit. Produceer natuurlijke kleuren en installeer, verbind en print rechtstreeks vanaf je mobiele apparaat. Print, scan en kopieer gemakkelijk. Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken. Printer die dynamische beveiliging ondersteunt. Alleen bedoeld voor gebruik met cartridges met een originele HP chip. Cartridges met een niet-HP chip werken mogelijk niet en cartridges die nu werken, zullen mogelijk in de toekomst niet werken. Bespaar tot 70% op inkt en zit nooit zonder. Originele HP inkt. Besteld door de printer en bij je thuis afgeleverd. Dezelfde kosten voor printen in kleur en zwart-wit en printen van foto's. Inktcartridges en leveringskosten zijn in het maandtarief van het plan inbegrepen. Geen jaarlijkse kosten, plannen zijn altijd zonder boete online te wijzigen of te annuleren.
  lees meer

  Specificaties

  WifiGarantie

  Reviews

  algemene beoordeling
  3(2 reviews)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   3
  • Kwaliteit
   3
  • Verwachting
   2.5
  • Vormgeving
   4.5
  Meest recent

  half gebruik

  Je kunt niet eens scannen, het apparaat wordt niet eens herkend. Ik kan net zo goed kopieeren met mijn oude apparaat. En over de cashback wordt niet eens gepraat.

  Printer is geweldig

  De prints zijn geweldig , laat zich makkelijk instaleren (bijna van zelf) dubbelzijdig afdrukken bespaart een hoop papier. De beste printer die ik heb gehad van HP in deze prijsklasse. Een aanrader.

  3 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand