HP ENVY 5050 ALL-IN all-in-one printer, Zwart

  HPENVY 5050 ALL-IN all-in-one printer

  169.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP ENVY 5050 ALL-IN all-in-one printer

  HP all-in-one printer ENVY 5050 ALL-IN-ONE
  De ENVY 5050 all-in-one printer is een ideale combinatie tussen voordelig afdrukken en flexibel printen. Je kunt de printer verbinden met je mobiele apparaat om foto’s en documenten met hoogwaardige kwaliteit te printen. Print, scan en kopieer overal waar je bent en met gemak.

  Kies een plan gebaseerd op het aantal pagina's dat je per maand print, niet voor de hoeveelheid inkt die je gebruikt
  Inclusief 2 jaar HP Instant Ink. Meld je nu aan, dan hoef je daarna nooit meer aan inkt te denken! Je printer laat ons weten als de inkt in je printer bijna op is. Nieuwe cartridges worden automatisch naar je toegestuurd voordat je ze nodig hebt zodat je nooit zonder inkt komt te zitten.Inkt, bezorging en recycling zijn inbegrepen.

  Maak verbinding met een mobiel apparaat of een pc via dual-band Wi-Fi, configureer snel met Bluetooth® Smart en print eenvoudig mobiel met de HP Smart app.
  De Wifi is eenvoudig te configureren, binnen een minuut kun je beginnen met printen. De verbinding is stabiel en betrouwbaar door het Dual-band Wifi systeem waar de printer mee is uitgerust. Scan onderweg, print vanuit social media en de cloud en bestel gemakkelijk inkt met de HP Smart-app. Print simpel vanaf een groot aantal smartphones en tablets.

  Profiteer van hoge printsnelheden en scan en kopieer eenvoudig vanaf het monochrome touchscreendisplay
  De printer zorgt er met zijn krachtige prestaties voor dat je met hoge snelheden kunt printen. Voer meerbladige printtaken snel uit met automatisch dubbelzijdig printen. Maak tijdbesparende snelkoppelingen en print, scan en kopieer rechtstreeks vanaf de printer.

  Kenmerken:
  - All-In-One kleurenprinter - Perfect voor thuisgebruik
  - Afdrukken, kopiëren, scannen
  - Print op A4; A5; B5; DL; C6; A6
  - Print eenvoudig direct vanaf je mobiel of PC
  - Ideaal voor ongeveer 100 pagina's per maand
  - Inclusief 2 jaar Instant Ink ter waarde van €120
  lees meer

  Specificaties

  AirprintWifiGarantie