overzicht
HP 17-AN183ND Laptop, Zwart
 • Uitverkocht

  HP17-AN183ND Laptop

  1099.-
  1 review
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  bekijk alle Game laptops

  HP 17-AN183ND Laptop

  8e-generatie Intel® Core™-processor
  Verbeter de prestaties en zorg voor een uitzonderlijke pc-ervaring met een soepele systeemrespons en korte laadtijden. Stream de beste content of maak je eigen context met ondersteuning voor resoluties tot 4K.

  DDR4 RAM-opties
  DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

  HP Audio Boost
  Verhoog je luisterplezier met slimme versterkingstechnologie die voor een luid en helder, dynamisch geluid zorgt.

  Gereed voor Oculus
  We hebben samengewerkt met Oculus om onze machines af te stellen en te testen voor een kant-en-klare soepele, naadloze VR-ervaring.

  Geoptimaliseerd voor HTC
  We hebben de hardware en drivers, die met de technici van HTC zijn afgesteld en getest, met de meest intensieve games belast om een ​​kant-en-klare optimale VR-ervaring te garanderen.

  Dragon Red backlit-toetsenbord
  Verlicht je hele toetsenbord in Dragon Red, of markeer WASD-toetsen in wit, zodat ze direct te herkennen zijn. En met programmeerbare macrotoetsen heb je met één druk op de knop direct een instelbare toetscombinatie.

  Eén toegangspaneel
  De interne componenten van de pc zijn snel toegankelijk via één grote paneel aan de onderzijde van de laptop. Deze zit met enkele schroeven vast en is gemakkelijk te verwijderen voor upgrades of onderhoud.

  OMEN Command Center
  Stel verwoestende toetscombinaties van één klik in met de meegeleverde software die controle geeft over de aanpasbare macrotoetsen. Deze gebruiksvriendelijke interface helpt ook bij het prioriteren van gameverkeer en het beperken van netwerklatency

  HP Wide Vision HD-camera
  Door het 88 graden brede gezichtsveld kun je videochatten met het hele gezin of een aantal vrienden en zie je elk detail haarscherp.

  HP Jumpstart
  Als je de pc voor het eerst opstart, krijg je een persoonlijke rondleiding tijdens de installatie en een informatief overzicht van de kenmerken van de pc.

  USB-C™ Thunderbolt™
  Haal meer uit uw device, sluit een extern scherm aan of breng data over met een baanbrekende snelheid van 40 Gb/s via één indrukwekkende USB-C™ Thunderbolt™-poort. Hij is omkeerbaar, dus u kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi

  Reviews

  algemene beoordeling
  1(review)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   1
  • Kwaliteit
   1
  • Verwachting
   1
  • Vormgeving
   4
  Meest recent

  Defect apparaat

  Deze laptop was geen succes. Hoge verwachting naar het open van de doos. Na een volledige installatie van de laptop begonnen zich er problemen voor te doen. Volgens de eigen diagnose van HP was er een fout met de geheugenmodule. Wat leiden tot meerdere fouten als de laptop aanstond. Als ik het recovery programma wilde gebruiken lukte dit ook niet. De een naar de andere foutmelding. Uit eindelijk lukte het de laptop door te starten en de recovery uit te voeren. Alleen nu was het probleem als ik netstroom aansloot. Viel de pc spontaan instorting. Heb met wehkamp gebeld en het probleem uitgelegd. Hun raadde mij aan de laptop terug sturen. Nu heb ik deze op gestuurd en ben in afwachting van een terug storting. Dus mijn ervaring met wehkamp is goed maar met het product minder. Nu even wachten en dan een andere bestellen. Hopelijk is dit incidenteel fabricage fout van HP. Design, beeld en snelheid van de laptop wat ik heb kunnen zien was wel veel belovend.

  toegevoegd aan winkelmand