HP 15-EC1195ND 15.6 inch Full HD gaming laptop, Zwart
 • uitverkocht

  HP15-EC1195ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  1199.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  HP 15-EC1195ND 15.6 inch Full HD gaming laptop

  Doe geen concessies met de dunne en krachtige HP Pavilion gaminglaptop van 39,6 cm (15,6 inch). Ervaarhoogwaardige graphics en processorkracht voor gaming en multitasking, plus een uniek koelsysteem voor optimale prestaties en stabiliteit. Ga helemaal op in je game met een display met smalle randen en speciaal afgestemde audio. De perfecte balans tussen werk en vrije tijd, zodat je op alles bent voorbereid.

  De kracht om alles te doen

  Niets is te gek voor de AMD Ryzen™ 4000-serie, mobiele, supersnelle processor en NVIDIA®-videokaart. Een Full HD-display met een snelle refresh rate zorgt dat je beelden vloeiend worden weergegeven en dat je dus nog meer kunt genieten van games, films en video's.

  Blijf in het spel
  Game fanatieker en langer op een laptop met twee ventilators, voor betere koeling. Een breed hoekrooster aan de achterzijde en extra grote ventilatieopeningen zorgen voor een optimale luchtstroom voor uitstekende prestaties en stabiliteit, zodat het apparaat ook tijdens langdurig gebruik koel blijft.

  Een gewaagd ontwerp
  Ga helemaal op in je game. Een strak display met smalle randen biedt een optimale kijkervaring terwijl de speakers aan de voorzijde met Audio by B&O zorgen voor een krachtig, speciaal afgestemd geluid.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi