HP 14B-CA0500ND 14 inch Full HD chromebook, Wit

  HP14B-CA0500ND 14 inch Full HD chromebook

  529.-
  nog 9 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP 14B-CA0500ND 14 inch Full HD chromebook

  Welke laptop heb ik nodig als ik functionaliteit en entertainment wil combineren? Deze HP 14B-CA0350ND biedt het allebei! Met zijn Intel Pentium Silver-processor voer je moeiteloos meerdere taken tegelijkertijd uit.

  Film kijken vanuit alle standpunten
  Met zijn 360 graden draaibare scharnier kijk jij jouw favoriete films vanuit alle hoeken; of je het beeldscherm nu plat hebt liggen of in de normale laptopstand hebt staan, je kiest de stand die jou het beste uitkomt.

  Sterke graphics & kraakheldere audio
  Deze HP Chromebook heeft een Intel UHD Graphics 605-videokaart. Dat betekent heel eenvoudig gezegd dat je ieder detail haarscherp zult zien. Combineer dit met audio van het hoog aanschreven audiomerk Bang & Olufsen en je zult al snel ervaren dat bijvoorbeeld films een nieuwe dimensie zullen krijgen.

  Functionaliteiten die jou vooruit helpen
  De Chromebook is voorzien van Bluetooth waardoor je jouw draadloze koptelefoon gemakkelijk verbindt met jouw Chromebook. Zo speel je films of muziek in alle stilte af. Geen draadloze koptelefoon? De Chromebook beschikt ook over een AUX-ingang. Met een totale opslagcapaciteit van 128 GB en een werkgeheugen van 8 GB werk je razendsnel. Met de ingebouwde camera en microfoon leg je contact met vrienden en familie over de hele wereld met bijvoorbeeld Skype.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieTouchscreenBluetoothWifi