HP 14-CF2002ND 14 inch Full HD laptop, Zilver
 • uitverkocht

  HP14-CF2002ND 14 inch Full HD laptop

  561.06
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  HP 14-CF2002ND 14 inch Full HD laptop

  Betrouwbare kracht. Ontworpen om te gaan
  Deze slanke, ultra-draagbare laptop levert betrouwbare prestaties. De lange levensduur van de batterij maakt het gemakkelijk om sociaal productief te blijven en verbonden met wat er toe doet. Het micro-randdisplay geeft u veel om naar te kijken met meer scherm in een kleiner frame.

  10e generatie Intel® Core™-processor
  Vergroot je productiviteit met de Intel® Core™ i5-10210U processor geniet van puur entertainment en maak content met nog snellere prestaties.

  PCIe SSD opslag
  Start in enkele seconden op met tot 256 GB PCIe SSD-opslag.

  Ontspiegeld scherm
  Met het ontspiegelde scherm kun je ook in de zon genieten van je favoriete content. Niet-reflecterend en matglanzend betekent minder reflectie als je buiten bent.

  DDR4 RAM
  DDR4 is het RAM van de toekomst, dat is ontworpen om efficiënter en betrouwbaarder te werken bij hogere snelheden. Dankzij de hogere bandbreedte gaat alles stukken sneller, van multitasking tot gamen.

  SD- en micro SD-kaartlezer
  Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.

  Standaard toetsenbord
  Op het fullsize eilandstijl toetsenbord met een aanslagdiepte van 1,5 mm kun je prettig typen, zodat je overal productief kunt werken.

  Dropbox-opslag in de cloud
  Bewaar en synchroniseer al je content online met Dropbox. Profiteer van 25 GB opslagruimte om overal waar internet is foto's, muziek en bestanden te openen, te beheren en te delen.

  McAfee® LiveSafe™
  Bescherm je besturingssysteem met een gratis abonnement voor 30 dagen op McAfee® LiveSafe™.

  HP Fast Charge
  Als de batterij van je laptop bijna leeg is, wil je niet uren wachten tot die weer opgeladen is. Zet het apparaat uit en laad het in ongeveer 45 minuten op van 0 tot 50%.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi