overzicht
HP 14-CA030ND Laptop

  HP14-CA030ND Laptop

  255.-
  1 review
  vandaag besteld, morgen in huis

  HP 14-CA030ND Laptop

  De Chromebook 14 is puur entertainment. Alleen de bak chips ontbreekt nog
  Blijf productief en geniet van entertainment met de Chromebook 14 dankzij een naadloze Chrome-ervaring en snelle toegang tot je lievelingsapps van Android via de Google Play Store. Doe meer en geniet meer dankzij een hoge performance, een lange batterijlevensduur tot 10 uur2 en entertainmentkenmerken zoals audio van B&O PLAY en een touchscreen op bepaalde modellen. Ideaal voor thuis, werk en school.

  Lange batterijlevensduur
  Ga de hele dag door zonder op te laden. De batterij gaat tot 10 uur mee, zodat je lang kunt werken en kijken zonder een stopcontact te moeten zoeken.

  Een werkelijk krachtig geluid
  Twee HP luidsprekers en samen met de experts van B&O PLAY ontwikkelde audio zorgen voor een rijk, authentiek geluid. Geluid dat je raakt.

  USB-C
  Voed je apparaat of breng tot 5-Gbs USB-C data over via één USB-C-poort. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.

  Elegant design
  Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.

  Solide verbindingen
  Geen zorgen over wisselende internetdekking en zwakke verbindingen. Houd verbinding met wifi en met Bluetooth-accessoires dankzij de nieuwste 802.11 a/c (2 x 2) WLAN-adapter en Bluetooth 4.2.

  Google Play Store
  De miljoenen favoriete Android-apps die je kent van je telefoon of tablet draaien nu op je Chrome-device, zonder concessies te doen aan de snelheid, eenvoud of veiligheid.

  Google Drive
  Je eigen virtuele harde schijf is overal beschikbaar waar internettoegang is. Bewaar gemakkelijk 2 jaar lang tot 100 GB content met Google Drive-toegang.

  Chrome
  Met dit gebruiksvriendelijke besturingssysteem ben je snel in elke situatie en surf je veiliger op het web.

  HP TrueVision HD camera
  Skype met een superieure beeldkwaliteit, zelfs in slecht-verlichte omgevingen, en maak van elk gesprek een persoonlijke ervaring om echt contact te houden.

  Intel HD Graphics
  Indrukwekkende graphics helpen bij alles wat je doet. Of je nu een video bekijkt of op internet surft, Intel® HD Graphics geeft alle beelden op het scherm soepel en levendig weer.

  SD- en micro SD-kaartlezer
  Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi

  Reviews

  algemene beoordeling
  4(review)

  kenmerken

  • Gebruiksgemak
   3
  • Kwaliteit
   4
  • Verwachting
   3
  • Vormgeving
   5
  Meest recent

  Leuk design

  Ziet er leuk uit en gaat meteen aan/uit en doet eigenlijk best aan de verwachtingen en zeker voor deze prijs. Alleen (!) werken de meeste apps uit de google playstore niet omdat dit type niet wordt ondersteund ondanks dat hier wel reclame voor wordt gemaakt. Een bug of fout vermeld door (niet alleen) Wehkamp? Bij 1 type hoger staat wel dat het niet werkt? Ik weet het niet maar de mijne gaat terug helaas. Doe je niks met de playstore dan is het wel een aanrader.

  16 mensen vonden dit nuttig

  toegevoegd aan winkelmand