HP 13-AN1250ND 13.3 inch Full HD laptop, Zilver

  HP13-AN1250ND 13.3 inch Full HD laptop

  799.-
  vandaag besteld, maandag in huis

  HP 13-AN1250ND 13.3 inch Full HD laptop

  De ultradunne HP Pavilion 13-an1250nd (3M506EA) laptop levert de beste multitasking-prestaties in een geweldig en makkelijk draagbaar apparaat. Met deze laptop is het heel eenvoudig om je ideeën en creaties met je mee te nemen en aan de slag te gaan waar je maar wilt.

  Dankzij de Intel Core i5-1035G1 processor en een accu die lang meegaat, doe je alles sneller en gemakkelijker dan ooit. Bekijk video's, bewerk foto's en communiceer met familie en vrienden met alle kracht die hiervoor nodig is.

  Je ontgrendelt de laptop eenvoudig in elke stand met behulp van je vinger. Gepatenteerde 3D-vingerafdruktechnologie zorgt voor veilige toegang en veilig online betalen. Het verlichte toetsenbord zorgt ervoor dat je ook in matig verlichte ruimtes en tijdens nachtvluchten kunt werken. De HP Wide Vision HD-camera levert een 88 graden breed gezichtsveld, zodat je kunt videochatten met het hele gezin of een aantal vrienden en je elk detail haarscherp ziet. Daarnaast zorgen twee HP speakers, HP Audio Boost en afstemming door B&O voor een vol en authentiek geluid. Geluid dat je raakt.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieSSD-schijfBluetoothWifi