HP 11A-NB0100ND 11.6 inch HD ready chromebook, Grijs
 • uitverkocht

  HP11A-NB0100ND 11.6 inch HD ready chromebook

  249.-
  uitverkocht

  mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  3 Maand YouTube Premium cadeau

  3 Maand YouTube Premium cadeau

  t.w.v. 35,97 bij deelnemende Chromebooks. Deze actie duurt t/m 31 december 2021. Hoe werkt de actie? Ga na aanschaf met je nieuwe Chromebook naar: https://www.google.com/intl/nl_nl/chromebook/perks/ en registreer je.

  HP 11A-NB0100ND 11.6 inch HD ready chromebook

  Kies voor een laptop met een superstrak design
  Deze compacte chromebook met sterke Intel processor en HD display van 11.6 inch neem je gemakkelijk overal mee naartoe. Met zijn sterke batterij kun je ervan uitgaan dat hij de hele dag voor je klaar staat. Met de krachtige interne onderdelen en het heldere HD-display wordt je productiever dan ooit, waar je ook naartoe gaat.

  Gebouwd voor snelheid
  Door het lichtsgewicht ontwerp en de lange accuwerktijd is het een aantrekkelijk apparaat waar je de hele dag mee vooruit kunt, perfect om mee te nemen en overal te laten zien.

  Apps voor alles wat je doet
  Geef een nieuwe invulling aan werk en vrije tijd dankzij de naadloze integratie van je favoriete browser Chrome, die altijd veilig en up-to-date is, en toegang tot een ruime selectie aan apps in de Google Play Store.

  Dual-core Intel® Celeron® - processor
  De ideale combinatie van prestaties, stroomverbruik en prijs-kwaliteitverhouding houdt in dat het device probleemloos en betrouwbaar werkt met twee processorcores om alle taken uit te voeren.

  High-definition scherm
  Zie je digitale wereld op een nieuwe manier. Geniet van films en foto's met de uitstekende weergavekwaliteit en gedetailleerde hoge definitie van 1 miljoen pixels.
  lees meer

  Specificaties

  GarantieBluetoothWifi