Houd me vast - Sue Johnson

  Sue Johnson Houd me vast

  23.99

  Houd me vast - Sue Johnson

  Dr. Sue Johnson schreef Houd me vast, een bestseller voor relatietherapeuten en stellen die aan hun relatie willen werken. We zijn allemaal op zoek naar liefde, steun en verbondenheid, maar soms hebben we daar een beetje hulp bij nodig. Die hulp komt van dr. Sue Johnson, ontwikkelaar van Emotionally Focused Couple Therapy. In Houd me vast maakt Sue Johnson de lezer deelgenoot van haar baanbrekende en buitengewoon succesvolle programma voor het creëren van hechte en veilige relaties. Nu eenmalig als feestelijke jubileumuitgave.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursSue Johnson
  ISBN9789021565231
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's288
  Jaar van uitgifte2017
  EAN9789021565231
  artikelnummer96-97-16

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.