Hot Wheels Ultimate Series mega wasstraat
 • uitverkocht

  Hot Wheels Ultimate Series mega wasstraat

  43.9954.99je bespaart 11.-
  Uitverkocht

  Mail mij als dit artikel weer beschikbaar is

  Hot Wheels Ultimate Series mega wasstraat

  Deze Hot Wheels Mega Autowasserette uit Hot Wheels City lijkt precies op een echte autowasserette met een automatische transportband waarop je auto's door de speelset bewegen.

  Was je auto's met echt water. Verrassende kleurveranderingsfuncties stimuleren de creativiteit en zorgen voor nog meer speelplezier. Rij je auto door de Hot Wheels Mega Autowasserette. Trek de hendel naar achteren en laat je auto via de transportband door de autowasserette rijden. Als je warm water op je Color Shifters-auto spuit, zie je een magische kleurverandering! Maak de auto droog met een handdoek voordat de automatische transportbank je in de watertank laat vallen voor nog een magische kleurverandering.

  Laat de ventilator draaien om de auto omhoog te brengen en droog te maken voordat je het volgende avontuur tegemoet rijdt! Beleef een heleboel avonturen met deze Hot Wheels Mega Autowasserette zoals je die ook in de stad vindt. Duw de auto's vooruit en speel eindeloos met de kleurtransformatie. De Mega Autowasserette met meerdere verbindingspunten kan aan andere Hot Wheels speelsets worden gekoppeld. Bouw je eigen speelwereld!  ​
  lees meer

  Specificaties

  PersonageHot Wheels
  MerkHot Wheels
  Duurzamer
  EAN0887961639889
  artikelnummer16-122-639

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.