Hot Wheels Monster Trucks 1:24 Bone Shaker

  Hot WheelsMonster Trucks 1:24 Bone Shaker

  22.95
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hot Wheels Monster Trucks 1:24 Bone Shaker

  Onstuitbaar hotsen en botsen met drie verschillende monstertrucks (schaal 1:24) met woeste transformatiefuncties.

  Hot Wheels® Monstertrucks Double Troubles™ doen hun naam eer aan: ze kunnen in een handomdraai op een unieke manier van gedaante veranderen. Elke monstertruck is een persoonlijkheid met een eigen verhaal! Elke monstertruck (schaal 1:24) staat al in de startblokken om de strijd aan te gaan met zijn reusachtige wielen en banden, maar als de transformatie wordt geactiveerd gaan deze supermonstertrucks - Mega-Rex™, Hotweiller™ en Bone Shaker™ - door roeien en ruiten! Elke pakket bevat gegevens zoals de naam, het type, het vermogen, de unieke aanvalskracht en de motor-vatie om de mooiste avonturen te verzinnen! Fantastisch cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar. Per stuk verkrijgbaar en niet overal leverbaar. Afwijkende kleuren en versieringen mogelijk.

  - Hot Wheels® Monstertrucks zijn ervoor gemaakt om door obstakels heen te raggen en over hindernissen te klimmen, en als daar de verrassende transformatiefuncties nog eens bij komen… Een perfect cadeau voor kinderen vanaf 3 jaar.
  - Verbluffende transformatiefuncties vertellen op unieke wijze het verhaal over het karakter van elke monstertruck! 
  - Elke pakket bevat gegevens zoals de naam, het type, het vermogen, de unieke aanvalskracht en de motor-vatie om de mooiste avonturen te verzinnen!
  - Niets kan deze stoerste monsters ooit stoppen: ze gaan overal dwars doorheen!
  lees meer

  Specificaties