Hot Wheels City super tankstation
 • uitverkocht

  Hot WheelsCity super tankstation

  15.9511.15je bespaart 4.80
  uitverkocht

  mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Hot Wheels City super tankstation

  Bedenk eindeloos veel verhalen over plots opduikende dino's op je favoriete plekken in de stad. Deze sets stimuleren de fantasie en creativiteit.

  Prikkel de fantasie van kinderen met deze sets waar kinderen dol op zijn met herkenbare plekken in de stad. Kinderen kunnen met hun Hot Wheels auto boeven opsluiten in het politiebureau, van de brandweerpaal in de kazerne glijden of de tank volgooien bij het pompstation! Begin je trek te krijgen? Bestel dan een pizza bij de Pizzeria! Kinderen rijden zo naar binnen en doen de hendel omhoog om hun bestelling te plaatsen. De auto scheurt de zaak in en de oven springt open, zodat kinderen kunnen ontsnappen. Er zijn wat ondeugende dino's aan het spelen in de Pizzeria, dus kinderen halen hun lunch op en willen daarna zo snel mogelijk weer weg! Kinderen kunnen de Werkplaats in rijden en een hendel omhalen voor een servicebeurt op meerdere plekken in de set. Maar pas op als ze boven in het gebouw komen! Er is een brontosaurus losgebroken, dus ze zullen snel via zijn mond en nek moeten ontsnappen! Met elke coole set kun je allerlei verhalen naspelen met je Hot Wheels voertuigen. Alles past op elkaar! Elke set kan aan andere Hot Wheels City speelsets worden gekoppeld. Ook geschikt voor gebruik met de oranje baan. Inclusief één Hot Wheels voertuig. 

  - De auto's in deze Hot Wheels City sets zijn geweldig om voort te duwen en om mee te racen. Geschikt voor kinderen van 3-8 jaar oud. 
  - Bouw een volledige Hot Wheels City met fantastische bezienswaardigheden met 5 speelsets terwijl je met dieren vecht.
  - Sets kunnen aan andere Hot Wheels City speelsets en aan de oranje baan worden gekoppeld zodat je je speelwereld kunt vergroten.


  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties