Hot Wheels City dino aanval speelset

  Hot WheelsCity dino aanval speelset

  24.95
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hot Wheels City dino aanval speelset

  Bedenk eindeloos veel verhalen over gevechten met dino's op je favoriete plekken in de stad. Deze sets stimuleren de fantasie en creativiteit.

  Prikkel de fantasie van kinderen met deze dino's waar kinderen dol op zijn! Kinderen kunnen met hun Hot Wheels auto's stunten, racen en avontuurlijke wedstrijden bedenken. Elke spannende speelset heeft zijn eigen verhaal, gebaseerd op heldhaftige actie en vaardigheden om de stad te redden. Ontsnap aan de vliegende pterodactylus op de luchthaven. Race langs de stegosaurus in het pretpark en pas op voor de hongerige T-Rex die zich schuilhoudt in de supermarkt. Elk van deze Hot Wheels City sets kan aan andere Hot Wheels speelsets worden gekoppeld. Ook geschikt voor gebruik met de oranje baan. Inclusief één Hot Wheels voertuig. ​

  - De auto's in deze Hot Wheels City sets zijn geweldig om voort te duwen en om mee te racen. Geschikt voor kinderen van 3-8 jaar oud. 
  - Leg een hele Hot Wheels City aan met beroemde monumenten, terwijl je de strijd aangaat met dino's met drie sets: Ptero Havenaanval, Dino Achtbaanaanval en T-Rex Supermarktaanval! 
  - Alles kan met elkaar worden gekoppeld! Sets kunnen aan andere Hot Wheels City speelsets en racebanen worden gekoppeld.

  Dit product is geschikt voor kinderen vanaf 4 jaar.
  lees meer

  Specificaties