Hot Wheels Action - Spinwheel Uitdaging speelset
 • uitverkocht

  Hot WheelsAction - Spinwheel Uitdaging speelset

  44.95
  Uitverkocht

  Mail mij mocht dit artikel weer op voorraad komen

  Hot Wheels Action - Spinwheel Uitdaging speelset

  De speelset biedt uren speelplezier en een heleboel fantasie met lanceerders, auto's, een baan en draaiwiel, evenals eenvoudige montage-instructies.

  • De lanceerder ontwikkelt de motoriek terwijl de inspanning om door het draaiende wiel te schieten de concepten van snelheid, afstand en tijd laat zien.
  • Speelt een kind in zijn eentje met de speelset, dan wordt zijn geduld en aandacht voor timing aangewakkerd, terwijl tegen elkaar spelen juist de wedstrijdmentaliteit ontwikkelt.
  • Lanceren door het draaiwiel en punten scoren zorgt voor een geconcentreerde activiteit en een doel dat spelen met autootjes naar een hoger niveau tilt. Kinderen hebben plezier en doen tegelijkertijd nieuwe ontdekkingen.
  • Een geweldig cadeau voor kinderen van 5 jaar en ouder, met veel actie en punten scoren.

  Deze spannende Hot Wheels speelset bevat alles wat kinderen nodig hebben om allerlei stoere auto-stunts uit te voeren. Met het draaiende wiel, twee lanceerders en twee meegeleverde auto's, kunnen kinderen zichzelf en elkaar uitdagen om hun auto's te lanceren over de baan, door het draaiende wiel en vervolgens proberen de scorevlaggetjes op het wiel te raken voor punten! De speler met de meeste punten wint, maar de meeste pret zit hem natuurlijk in de uitdaging zelf. Helpt bij de ontwikkeling van motoriek, timing en wedstrijdmentaliteit! ​
  lees meer

  Specificaties

  bekijk meer