overzicht
Hoppekids half hoogslaper met glijbaan peuter (70x160 cm) (70x160 cm), Wit

  Hoppekidshalf hoogslaper met glijbaan peuter (70x160 cm) (70x160 cm)

  499.-
  Half hoogslaper met glijbaan peuter
  nog 1 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hoppekids half hoogslaper met glijbaan peuter (70x160 cm) (70x160 cm)

  Deze peuter half hoogslaper met glijbaan is van het merk Hoppekids. Het bed is gemaakt van wit dennenhout en heeft horizontale planken als frame. Dit bed is leuk uit te breiden met de accessoires van Hoppekids voor een unieke kinderkamer! De glijbaan kan ook van deze half hoogslaper afgehaald worden, dan heb je een gewone halfhoogslaper. Hierdoor is deze half hoogslaper tijdloos en past deze in elke levensfase van een kind. 

  Afmetingen
  Ligmaat: 70x160 cm
  Totale maat: 105x175x168 cm (hxbxd)

  Deze half hoogslaper is eenvoudig aan te passen naar bedbank door het verwijderen van de poten, de glijbaan en de ladder. Zo groeit dit bed mee met de leeftijd van jou kind!

  De levering
  Uiteraard brengen wij het bed van Hoppekids helemaal naar de kamer waar jij hem graag wil hebben staan voor je kind. Het enige dat jij zelf nog hoeft te doen, is het bed in elkaar zetten! Dit is eenvoudig en om het nog makkelijker te maken, leveren wij je er een duidelijke handleiding bij. Deze is ook terug te vinden op de site.

  Hoppekids
  Kinderkamers ‘with heart and soul’. Kinderkamers zijn meer dan een slaapkamer alleen, het is ook een ruimte waar ze spelen. Hoppekids heeft een mooie collectie kinderbedden, kindermeubelen en accessoires. De meubelen zijn voorzien van het Nordic Ecolabel, wat garandeert dat de meubelen in de gehele keten milieuvriendelijk zijn geproduceerd.
  lees meer

  Specificaties