Hoover HF522NPW steelstofzuiger, Zwart

  HooverHF522NPW steelstofzuiger

  249.-
  vandaag besteld, morgen in huis

  Hoover HF522NPW steelstofzuiger

  Hoover steelstofzuiger HF522NPW
  De H-Free 500 is een compacte snoerloze steelstofzuiger, met Wi-Fi-aansluiting. De gebruiksvriendelijke stofzuiger is met zijn 69cm praktisch op te bergen.

  Tools on board
  De H-Free 500 is voorzien van een 2-in-1 afstofborstel met meubelzuigmond aan boord en een geïntegreerde kierenzuiger. De accessoires zijn gemakkelijk te monteren op de onder- en bovenkant van de stofzuiger. Het 2-in-1 accessoire is geschikt voor harde oppervlakken en stoffen. De geïntegreerde afstofborstel is klaar voor gebruik voor vlekkenreiniging.

  LED display
  De 2 praktische gekleurde LED-lampjes op het handvat geven nauwkeurig de status van de batterij en de gekozen energiemodus aan. De linkerzijde toont u op elk moment de status van de batterij tijdens de reinigingssessie en het opladen. De rechterzijde detecteert de geselecteerde zuigkracht en waarschuwt wanneer de filter onderhoud nodig heeft.

  Totale reiniging van alle soorten oppervlakte
  H-FREE 500 is uitgerust met 2 mondstukken om alle soorten vloeren te verzorgen. De "Intense Floor Roller" zorgt voor effectieve resultaten op harde vloeren en tapijt, terwijl de "Deep Care Roller" de perfecte oplossing is voor het voorzichtig reinigen van harde vloeren en delicate oppervlakken zoals parket en houten vloeren.

  Alles onder controle via de App|
  Met Hoover Wizard App krijg je alle controle over jouw schoonmaakbeurten. De status van de batterij is te controleren in de app, onderhoudssuggesties en informatie over het stofreservoir zijn allemaal te verkrijgen via de app. Zelfs het aantal verbrande calorieën tijdens een schoonmaakbeurt is te vinden. Ook is er een functie die ervoor zorgt dat je kinderen het apparaat niet kunnen activeren.

  Uitneembare batterij
  De batterij kan direct op het product worden opgeladen, of eenvoudigweg worden verwijderd en apart worden opgeladen. Het is mogelijk om de status van de batterij te controleren via het gekleurde LED-lampje op het product of op het LED-lampje van de batterij als deze apart wordt opgeladen.

  LED verlichting aan het mondstuk
  De LED-mondstukverlichting aan de voet van de stofzuiger verlicht donkere plekken zoals onder het bed of de banken. Het LED-lampje op de zuigmond verlicht donkere plekken, zodat het vuil zich nergens kan verstoppen, u kunt er zeker van zijn dat er niets achterblijft.
  lees meer

  Specificaties

  Garantie

  bekijk meer van Hoover