Honeywell LYRIC T6R draadloze slimme thermostaat, Zwart, grijs

  HoneywellLYRIC T6R draadloze slimme thermostaat

  229.-
  nog 7 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Honeywell LYRIC T6R draadloze slimme thermostaat

  Deze mobiele, losstaande Lyric T6R  thermostaat van Honeywellkan perfect gebruikt worden op platte oppervlakken. De T6R communiceert draadloos met de ketelmodule (meegeleverd) — het enige wat hij nodig heeft, is stroom.
  Deze slimme thermostaat past zich aan jouw agenda, en helpt jeom energie te besparen en jouw huis slimmer te maken. Je hebt de controle over jouw wooncomfort, waar ter wereld je ook bent.
  Maak thuiskomen comfortabel
  De T6 past zich aan jouw lifestyle aan door middel van de innovatieve locatiegebaseerde temperatuurinstelling (geofencing). Met deze functie bespaar je energie besparen omdat de thermostaat weet wanneer je afwezig bent en wanneer je weer onderweg naar huis bent. Zo kun je ver vanuit gaan dat bij binnenkomst jouw huis aangenaam verwarmd is.

  Programmeerbaar, instelbaar, aanpasbaar
  Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een  ingesteld 7-daags programma en dit eventueel eenvoudig aanpassen of wijzigen.

  Houd contact met thuis
  De T6 slimme thermostaat werkt met Apple HomeKit. Zo wordt het, nu en in de toekomst, nog eenvoudiger om connected apparatuur thuis te bedienen. Nu en in de toekomst.

  Honeywell Home App
  Je kunt jouw Slimme Thermostaat eenvoudig en gemakkelijk bedienen – waar je ook bent en op elk moment.

  Om snel aan de slag te gaan, leidt de Honeywell Home app je stap-voor-stap door het eenvoudige installatieproces.Geschikt voor Android en iOS, de app stelt je in staat jouw T6 Slimme Thermostaat snel en eenvoudig te regelen, zodat je altijd de controle hebt over jouw comfort thuis.Link meerdere smartphones en tablets met jouw thermostaat voor het hele gezin.

  Slimme functies
  Honeywell Home weet hoe lang het duurt om jouw huis op de juiste temperatuur te krijgen, zonder giswerk en dat bespaart geld op jouw energierekening. Vraag om 21 graden om 7 uur, geen probleem, de T6/T6R regelt het, ongeacht de buitentemperatuur. De intelligente comfortregeling helpt de gewenste temperatuur te behouden wanneer je dat nodig hebt. Zodat jouw huis altijd comfortabel en aangenaam is, ongeacht het weer.


  Specificaties:
  - Smartphone ondersteuning op afstand
  - Temperatuur bereik: 5 - 35 °C
  - Nauwkeurigheid: 0.5 °C
  - Wi-Fi
  - Smart Home platform: Amazon Alexa, Apple Homekit, IFTTT, Google Assistant
  - Ametingen (hxbxd): 10x10x2,7 cm
  - Gewicht: 830 gram
  lees meer

  Specificaties

  TouchscreenWifiGarantie

  bekijk meer