Honeywell HR90WE radiatorthermostaat
 • -25%
 • Sale

  HoneywellHR90WE radiatorthermostaat

  105.-78.74je bespaart 26.26
  nog 2 op voorraad
  vandaag besteld, morgen in huis

  Honeywell HR90WE radiatorthermostaat

  Met de Honeywell TheraPro HR90 elektronische radiatorthermostaat kun je de ruimtetemperatuur exact instellen naar behoefte en tevens energie besparen. De Honeywell HR90 is een programmeerbare radiatorknop en een combinatie tussen design, comfort en energiebesparing.
   
  De radiatorthermostaat kan eenvoudig worden geïnstalleerd op radiatorkranen die geschikt zijn voor thermostatische bediening. De HR90 heeft een duidelijk afleesbaar en verstelbaar display met achtergrond verlichting. Programeer de thermostaat comfortabel vanuit de stoel door de HR90 van de kraan af te nemen. De thermostaat heeft verder een handige kopieerfunctie om het tijdsprogramma over te zetten naar de andere HR90 thermostaten. Bij de HR90 is een individueel verwarmingsprogramma in te stellen voor elke dag van de week. Tot wel 6 schakelpunten per dag en 3 verschillende temperaturen.
   
  Overige functies: vorstbeveiliging, vakantie-, vrijedag- of partystand, kinderslot, ECO-bespaarfunctie, raam open = radiator uit, demontabel. Voorkomt sluipverbruik van radiatoren bij centraal geregelde verwarming, blokverwarming en stadsverwarming.
   
  - Temperatuur instelbereik: 5 tot 35 graden Celcius
  - temperatuurschaal: digitale weergave
  - Aanvullend: M30x1,5, toepasbaar met thermostatische radiatorafsluiters van o.a. Honeywell en Heimeier, meegeleverde adapters voor Herz, Comap en Danfoss RA
  Uitbreidbaar met EvoHome: Nee, zie daarvoor HR92
  lees meer

  Specificaties

  Inhoud verpakking

  Garantie