Holocaust - De nazi's en de endlosung (DVD)
 • -23%

  Holocaust - De nazi's en de endlosung (DVD)

  29.9922.99je bespaart 7.-
  vandaag besteld, dinsdag in huisverzending door onze partner

  Holocaust - De nazi's en de endlosung (DVD)

  Deze dvd collectors editie bevat drie uitzonderlijke documentaires over de Joden voor, tijdens en na de Tweede Wereldoorlog. Deze tweevoudige Oscar winnende documentaire is in samenwerking met Simon Wiesenthal geproduceerd. Ingesproken door vele supersterren vertelt zij het tragische verhaal van de Holocaust. Hoe is deze genocide ontstaan en wat waren de gevolgen.

  DVD 1: Genocide. Miljoenen mannen, vrouwen en kinderen zijn het slachtoffer van Hitlers "Final Solution". Overlevenden vertellen hoe zij gebukt gingen onder Nazi terreur. Ingesproken door: Elizabeth Taylor en Orson Welles.
  DVD 2: Liberation. Het verhaal van de "twee bevrijdingen". Aan de ene kant de bevrijding van Europa en delen van Afrika, anderzijds de bevrijding van de joden en Hitlers andere slachtoffers. Ingesproken door: Sir Ben Kingsley, Patrick Stewart en Whoopi Goldberg.
  DVD 3: The Long Way Home. Net na de oorlog, als de rook is opgestegen worden de puinhoop en persoonlijke tragedies zichtbaar. Een aangrijpend verhaal over een oorlog die voor velen niet ophield na de bevrijding. Ingesproken door: Morgan Freeman en Martin Landau.  Genocide (1982)
  Liberation (1994)
  The Long Way Home (1997)
  lees meer

  Specificaties