overzicht
Hoe word je 100?: Het kookboek - William Cortvriendt en Prins van den Bergh

  William Cortvriendt en Prins van den BerghHoe word je 100?: Het kookboek

  29.95
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Hoe word je 100?: Het kookboek - William Cortvriendt en Prins van den Bergh

  Langer en gezonder leven en ook nog lekker eten? Het kan!

  We realiseren ons vaak te weinig hoe krachtig voeding kan zijn om onze gezondheid te verbeteren en onze levensduur te verlengen. Prins van den Bergh en William Cortvriendt zorgen met Hoe word je 100? Het kookboek voor een doorbraak. Het kookboek bevat gemakkelijke recepten met natuurlijke ingrediënten en dat levert heerlijke gerechten op. De overtollige kilo's vliegen er af, de bloeddruk daalt, de vetten en het cholesterol in het bloed verbeteren en bestaande medicatie kan worden afgebouwd. De conditie en het energieniveau verbeteren, maar bovenal: je voelt je weer gezond.

  In zijn eerdere bestsellers en nu ook in een televisieserie toont William Cortvriendt aan dat door een gezonde levensstijl aandoeningen zoals obesitas, hart- en vaatziekten en diabetes niet alleen voorkomen kunnen worden maar ook daadwerkelijk spectaculair verbeteren.

  "In vier maanden tijd raakte ik 30 kilo overgewicht kwijt en mijn voorheen te hoge bloeddruk werd weer normaal, mijn cholesterol verbeterde en mijn maagklachten en diabetes verdwenen. Het nieuwe eten is bovendien erg lekker en ik heb helemaal geen behoefte meer aan mijn oude voeding. Ik voel me fantastisch!"

  John van der Heiden


  Nederlandstalig - oktober 2016 - koken
  lees meer

  Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  toegevoegd aan winkelmand