Hoe schrijf ik mijn bedrijfsplan voor netwerk marketing? - Marcel Bongers

  Marcel BongersHoe schrijf ik mijn bedrijfsplan voor netwerk marketing?

  32.67
  met 1-2 dagen in huisverzending door onze partner

  Hoe schrijf ik mijn bedrijfsplan voor netwerk marketing? - Marcel Bongers

  Dit is waarschijnlijk het eerste boek over het schrijven van een bedrijfsplan voor jouw eigen netwerk marketingbedrijf, waarbij jij gebruik gaat maken van jouw linker- en rechter hersenhelft. Niet alleen ga jij op een analytische wijze aan de slag, maar zal jij ook werken met een schaar, lijm, post-it briefjes en een grote poster om visueel weer te geven wat jij wilt opbouwen en hoe de toekomst eruit zal zien. Door zo te werken zal jij in staat zijn om jouw doelen met meer gemak en minder frustratie te realiseren, omdat het verstand en het hart elke dag op de muur zien waar jij naar toewerkt.

  Met dit boek ga jij werken aan:
  *Visie en missie
  *Actieplannen
  *Doelstellingen
  *Financiële vaardigheden
  *Succesvolle gewoonte
  *Beoordeling van geschikte kandidaten
  lees meer

  Specificaties