Hoe krijg ik ze zover? - Jan van Setten

  Jan van SettenHoe krijg ik ze zover?

  20.-
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Hoe krijg ik ze zover? - Jan van Setten

  VERWARREND EENVOUDIG
  Jan van Setten vertelt in zijn klassieker 'Hoe krijg ik ze zover?' hoe je je medewerkers met glashelder management door de verschillende fases van gedragsverandering heen krijgt. Hoe je mensen op een natuurlijke wijze betrokken maakt. Hoe je weerstand herkent en weerlegt. Hoe je respectvol afscheid neemt als het echt niet werkt.

  JE LOOPT VOORP
  Stel, je zit in een belangrijk veranderproces. Als 'trekker' van de gedragsverandering heb je een duidelijke visie en een helder plan voor de toekomst. Je loopt stevig vóór de troepen uit.

  ...MAAR WIE VOLGT?
  Je medewerkers wachten af en blijven maar vragen stellen. Je geduld wordt danig op de proef gesteld. Hoe krijg je ze mee?

  HOU DE AANSLUITING
  Gedragsverandering is een fragiel proces dat in een aantal natuurlijke fases verloopt. Elke fase heeft tijd nodig en stelt specifieke eisen aan jou als (bege)leider. Als je te snel gaat, verlies je de aansluiting (met onbegrip, cynisme en weerstand tot gevolg); ga je te langzaam, dan mis je kansen.

  Van Setten koppelt met humor fundamentele inzichten aan herkenbare praktijksituaties. Laat je inspireren om het roer in handen te nemen, op een manier die gewaardeerd wordt door medewerkers, collega's en klanten - zelfs door je familie en vrienden.
  lees meer

  Specificaties