HKliving Nachtkastjes (set van 2), Legergroen
 • Uitverkocht

  HKlivingNachtkastjes (set van 2)

  358.-239.-je bespaart 119.-

  Sorry! Dit product is uitverkocht en komt niet meer op voorraad. We helpen je graag een vergelijkbaar product te vinden

  HKliving Nachtkastjes (set van 2)

  Deze set van 2 nachtkastjes van HKLiving lijken op lockers. Het deurtje van één nachtkastje is linksdraaiend en de andere rechstdraaiend, zodat je ze aan elk aan een kant van je bed kan plaatsen. De deurtjes zijn voorzien van metalen handgrepen. Het kastje heeft een legplank wat voldoende opbergruimte biedt. Ze zijn gemaakt van mangohout en uitgevoerd in de kleur legergroen.

  Afmeting
  65x33x33 cm (hxbxd)

  De levering
  Uiteraard brengen wij dit nachtkastje van HKLiving naar de kamer waar jij hem straks wilt hebben. Je hoeft deze kast alleen nog maar zelf in elkaar te zetten, wat door de duidelijke handleiding en onderdelen op maat geen enkel probleem is.

  Op het nachtkastje van HKLiving geven wij drie jaar volledige garantie
  Op meubelen, bedden en matrassen (met uitzondering van tuinmeubelen en woningtextiel) bieden we drie jaar volledige garantie! Er staat een garantielogo bij de artikelen met 3 jaar garantie. Volledige garantie betekent bij een gegronde klacht: geen voorrijkosten, gratis reparatie of een nieuw product als het artikel niet gerepareerd kan worden. De aanschafwaarde is dus 3 jaar gegarandeerd.
  lees meer

  Specificaties