High chaparral - Seizoen 1 (DVD)

  High chaparral - Seizoen 1 (DVD)

  39.99
  voor 20:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  High chaparral - Seizoen 1 (DVD)

  Een van de meest succesvolle en realistische westerns op televisie (1967-1971) was The High Chaparral. Het is de naam van een ranch gelegen in Arizona, een door Apache-indianen en Mexicaanse outlaws geteisterd en onherbergzaam woestijngebied, waar de familie Cannon zich tijdens het jaar 1870 vestigde. Big John de patriarch van de familie, koppig en bepalend, zijn vrouw Annalee, hun zoon Billy Blue en zijn jongere broer Buck arriveren vanuit het oosten op Rancho Rivera, (een ranch achtergelaten door de vorige eigenaars na problemen met de Apache-indianen). Ondanks waarschuwingen van het leger hebben de Cannons het voornemen om te blijven en Annalee geeft de ranch een nieuwe naam "THE HIGH CHAPARRAL". Ook de familie Cannon komt daar al snel in conflict met de indianen, bij één van de aanvallen wordt Annalee gedood. Daar het onmogelijk is om strijd op twee fronten te voeren gaan Big John en Buck naar Mexico, om te praten met zijn buurman, de rijke Mexicaanse rancher, Don Sebastian Montoya, deze rancher meent ook recht te hebben op het land van de High Chaparral. Om te zorgen voor stabiliteit in de regio en als overeenkomst om het land zeker te stellen, trouwt John met Victoria, een aristocratische schoonheid en dochter van Don Sebastian Montoya.
  De Don eist dat Manolito, de broer van Victoria, met haar meegaat naar de ranch om haar veiligheid te waarborgen. Het is een grote schok voor Billy Blue dat hij een stiefmoeder krijgt en dit leidt tot een conflict, met als gevolg dat hij de High Chaparral verlaat en niet meer terug wil keren. Het is zijn oom Buck die hem terughaalt met geweld, omdat praten niet helpt. Ook Manolito heeft moeite met Big John en noemde hem daarom altijd Mr. Cannon. Langzaam wordt de relatie tussen Big John, Victoria, Manolito en Billy Blue beter.

  Verder is er de niet-aflatende strijd tegen de indianen, de Mexicaanse outlaws en de elementen, en strijd voor het behoud van het vee en de zorg voor de ranch. Ondanks alle tegenslagen en het harde bestaan besluit John toch om met de indianen te gaan praten over een vredesverdrag. Wel zijn er indianen die tegen alle regels in strijd blijven voeren tegen de Cannons. In tegenstelling tot de andere kolonisten van zijn tijd, droomde John van een leven in welvaart en vrede met de inheemse Apache-Indianen. Hij is vastbesloten om met zijn familie in dit ruige, ongerepte land een toekomst op te bouwen en alleen de dood zal hem tegenhouden.

  Zij zijn de pioniers die zich vestigden in het Westen.
  Dit is hun verhaal.  Destination Tucson
  The arrangement
  The ghost of the Chaparral
  Best man for the job
  Shadow on the land
  Gold is where you leave it
  A quiet day in Tucson
  The price of revenge
  Young blood
  Sudden country
  Mark of the turtle
  The assassins
  A hanging offense
  The terrorist
  The widow from red rock
  Doctor from dodge
  Filibusteros
  The firing wall
  The kinsman
  Survival
  The hair hunter
  The peacemaker
  Champion of the western world
  Ride the savage land
  Tiger by the tail
  Bad day for a thirst
  A joyful noise
  Threshold of courage

  Extra's:

  Verwijderde scenes
  lees meer

  Specificaties