Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Hier kom ik weg - Annette Maas
 • Uitverkocht

  Annette MaasHier kom ik weg

  19.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Hier kom ik weg - Annette Maas

  Simone staat stil terwijl alles om haar heen beweegt. Met twee kleine kinderen, een musicerende echtgenoot en een zus met een succesvolle carrière in Engeland heeft Simone het gevoel dat iedereen om haar heen leeft, behalve zij.
  Thuis op de bank probeert ze grip te krijgen op haar leven, maar ze stuit steeds vaker op de herinneringen aan haar jeugd in Oost-Groningen, de plek waar iedereen tegen haar zei: jij komt hier niet weg. Terwijl ze de herinneringen die ze al die jaren als een bal onder water heeft weten te drukken probeert te negeren, realiseert ze zich dat er niets anders op zit: ze moet teruggaan in de tijd, terug naar Winschoten om te proberen goed te maken wat fout is gegaan.
  Twee nachten en drie dagen heeft ze om vrede te sluiten met zichzelf. Is het genoeg?
  lees meer

  Specificaties

  AuteursAnnette Maas
  Eerste auteurAnnette Maas
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789038802435
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's256
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand