Het waren 18 onvergetelijke minuten... - Tim Niehe

  Tim NieheHet waren 18 onvergetelijke minuten...

  16.99
  vandaag besteld, maandag in huisverzending door onze partner

  Het waren 18 onvergetelijke minuten... - Tim Niehe

  Drama, trots, ontroering en vooral smakelijke anekdotes

  De geschiedenis van het Nederlands elftal bevat ook wat onbekendere verhalen. Sommige spelers werden één keer opgeroepen voor Oranje. Ze zongen het volkslied en speelden de wedstrijd van hun leven, of niet, maar het bleef bij deze ene keer. Tim Niehe zoekt elf van hen op en portretteert ze met empathie en humor. Zo lezen we over de rechtsback die voor Haagse hoeren werkte, de linkshalf die de jaloerse ex van zijn vrouw neerstak, en de rechtsbuiten die een ster was in de Bundesliga maar werd weggepest bij Oranje. In het 'gelegenheidsteam' van Tim Niehe zitten Sander Boschker, Romeo Zondervan, Wim Meutstege, Wim Koevermans, Jan van Deinsen, Ugur Yildirim, Willi Lippens, Henk Houwaart, Henny Meijer, Barry van Galen en Marcel Peeper.
  Het waren 18 onvergetelijke minuten... is een verrassende verzameling vol smakelijke anekdotes over elf bijzondere levens.

  Met voorwoord van recordinternational Wesley Sneijder.

  Tim Niehe (1992) studeerde na het gymnasium aan de Universiteit van Amsterdam, waar hij een bachelor Nederlands en een master Journalistiek en Media behaalde. Hij liep stage bij AT5 en het Jeugdjournaal en ambieert een carrière in de sportjournalistiek. In zijn debuut combineert hij zijn twee grote passies: voetbal en schrijven.
  lees meer

  Specificaties