Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Het spel - Amanda Prowse
 • Uitverkocht

  Amanda ProwseHet spel

  25.-
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  Het spel - Amanda Prowse

  Gemma Peters is zestien jaar oud en heeft alles wat haar hartje begeert. Ze is gelukkig. Ze heeft liefhebbende ouders, hele leuke vrienden en vriendinnen en op school gaat het ook goed. Misschien dat haar ouders af en toe te overbezorgd zijn maar is dat niet altijd zo met tienerdochters?
  Mara dan, op de avond van de toneelvoorstelling, verdwijnt Gemma. Niemand heeft haar nog gezien. Ze is spoorloos. Waar is ze gebleven? Waarom heeft ze gelogen tegen haat ouders en komt ze ooit nog thuis?

  Het spel is ideaal om kennis te maken met Amanda Prowse. Een heerlijk kort verhaal in de vlotte schrijfstijl vqan de auteur en met personages die de lezer niet meer loslaten.

  Specificaties

  AuteursAmanda Prowse
  Eerste auteurAmanda Prowse
  GenreLiteraire roman
  ISBN9789036432184
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's296
  Jaar van uitgifte2017

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand