Selma C. Het Huwelijk

  7.95

  Het Huwelijk - Selma C.

  Als Chloé Vandenberg op haar trouwdag door haar aanstaande wordt verlaten, lijkt haar hele wereld in te storten. Na de eerste schok besluit ze om het roer om te gooien. Ze verbrandt al haar schepen in New York en zinspeelt op wraak. Allereerst gaat ze met haar twee beste vriendinnen Kiki en Bo genieten van een vakantie in Las Vegas om daarna zelf uit te gaan zoeken wat ze verder met haar leven wil.
  Maar langzaam dreigt Chloé de grip op haar leven te verliezen. De mysterieuze gebeurtenissen die in New York waren begonnen, blijven haar achtervolgen en kan ze niet langer negeren. De rust waarnaar Chloé zo hard op zoek is, blijft uit.
  Als ze dan halsoverkop en tot over haar oren verliefd wordt op de geheimzinnige en zwijgzame Pete, worden de gebeurtenissen in haar leven nog raadselachtiger en gevaarlijker dan ooit. Zal Chloé haar geluk ooit nog weten te vinden?

  Selma C. (1973) brengt met “Het Huwelijk” haar eerste erotische thriller uit. Na een succesvolle zakelijke carrière, werd ze in 2018 arbeidsongeschikt verklaard wegens een chronische hersenziekte. In plaats van “achter de geraniums te gaan zitten” zoals ze zelf altijd zegt, heeft ze zich opnieuw uitgevonden en de liefde voor het schrijven ontdekt.
  De erotische component is volledig buiten haar comfort zone, maar iedereen die haar persoonlijk kent, weet dat ze altijd haar grenzen blijft opzoeken en de lat hoog legt, met als resultaat haar eerste thriller.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursSelma C.
  Soort artikelThriller
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's310
  UitgeverEmotion
  Jaar van uitgifte2021
  ISBN9789464067897
  bekijk alle specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.

  Toegevoegd aan je winkelmandje

  kies je maat

  Tot 40% korting

  Categorieën

  Mijn account
  Help