Het energieke vrouwen voedingskompas - Marjolein Dubbers

  Marjolein Dubbers Het energieke vrouwen voedingskompas

  22.99

  Het energieke vrouwen voedingskompas - Marjolein Dubbers

  Een schat aan kennis en waardevolle tips, Het Energieke Vrouwen Voedingskompas is de ultieme gids voor elke vrouw om inzicht te krijgen in hoe hormonen werken en hoe je zo lang mogelijk vitaal en gezond blijft.
  JE HORMONEN ZIJN DE BAAS
  Hoewel onzichtbaar hebben hormonen invloed op alles in ons lichaam. Ze bepalen voor het overgrote deel je gezondheid, je vitaliteit en ook je humeur. Hormonen zijn de baas van je vethuishouding. Je hormonen bepalen of je cellulitis hebt of niet, hoe je haren, huid en nagels eruitzien en of je snel in de stress schiet of onder alle omstandigheden relaxed kunt blijven. Het zijn je hormonen die bepalen of jij 's morgens met veel energie opstaat of dat je er een moord voor zou doen om nog een uurtje te kunnen blijven liggen. Ook eetbuien zijn geen gebrek aan wilskracht: het zijn je hormonen die je op pad sturen naar de koelkast!
  Voeding heeft een grote invloed op de vrouwelijke hormoonhuishouding. Door je voeding aan te passen verander je je hormonen. Dit boek geeft daarvoor concrete handvatten. Als je begrijpt hoe hormonen werken krijg je de regie over je energie en gezondheid terug, zowel fysiek als mentaal.
  AL MEER DAN 230.000 VROUWEN HEBBEN DE WEG GEVONDEN NAAR DE ENERGIEKE VROUWEN ACADEMIE
  De website van Marjolein Dubbers, energiekevrouwenacademie.nl, wordt maandelijks door meer dan 230.000 bezoekers bezocht. Ook haar wekelijkse nieuwsbrief en e-books worden veelvuldig gelezen door meer dan 62.000 energieke vrouwen.
  lees meer

  Specificaties

  AuteursMarjolein Dubbers
  ISBN9789021563732
  Uitvoering boekPaperback
  Aantal pagina's288
  Jaar van uitgifte2016
  EAN9789021563732
  artikelnummer96-96-44

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  Laat je verrassen

  Ontvang de laatste acties, nieuwe mode en persoonlijke tips in je mailbox.