Het eiland van het zoete hout - Els Bomhof

  Els BomhofHet eiland van het zoete hout

  17.95
  nog 4 op voorraad
  voor 23:00 besteld, morgen in huisverzending door onze partner

  Het eiland van het zoete hout - Els Bomhof

  'Het is onmogelijk om iets uit het niets te verzinnen. Alles bestaat al in de andere wereld.'

  Een antieke hutkoffer bevat een aantal merkwaardige voorwerpen. Ieder voorwerp heeft zijn eigen verhaal en samen vormen ze een wonderlijke geschiedenis.
  'Het eiland van het zoete hout' is een magisch realistisch boek voor jong en oud, geschikt voor kinderen vanaf negen jaar. Het vertelt over de bijzondere jeugd van Thijs (in de jaren 1866-1870).
  In zijn verhaal neemt de jongen de lezer mee naar het oude vissersstadje Harderwijk aan de Zuiderzee, op zeereis naar Zuid-Afrika, op zoektocht naar een eiland dat op mysterieuze wijze is verdwenen... en hij voert je mee over de magische grenzen tussen werkelijkheid en droom, naar de andere wereld, waar alle fantasie wordt geboren.

  Over de auteur:
  Els Bomhof, geboren op 8 december 1955 in Harderwijk, heeft als verhalenvertelster jarenlang voorstellingen gegeven. In haar boek staat het vertellen van verhalen dan ook centraal.
  'Tijdens mijn voorstellingen heb ik er steeds naar gestreefd om beeldend en kleurrijk te vertellen, zodat mijn publiek het gevoel had naar een film te kijken. Met dit boek hoop ik ook hetzelfde te bereiken voor mijn lezers.'
  lees meer

  Specificaties