Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

Het eiland (2010) (DVD)
 • Uitverkocht

  Het eiland (2010) (DVD)

  61.99
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Drama

  Het eiland (2010) (DVD)

  Het eiland is de bekroonde humoristische fictieserie van Woestijnvis over drie boezemvrienden die een bureau-eiland delen op de dienst administratie van Cynalco Medics.

  Guido Pallemans, Michel Drets en Frankie Loosveld werken al jaren aan hetzelfde bureau-eiland. Met de nodige humor en respect voor mekaars gewoontes en rituelen slagen de drie vrienden erin een harmonieus evenwicht op hun eiland te creëren.

  Op een dag neemt manager Lydia Protut een ingrijpende beslissing waardoor er van dat evenwicht niets meer over blijft. In deze turbulente omstandigheden probeert de neurotische nieuwkomer Alain Vandam zich op het eiland te integreren.

  Wanneer iedereen na veel vallen en opstaan eindelijk zijn plaats lijkt te vinden, doet de nieuwe manager Bucky Laplasse zijn intrede. Zijn ziekelijke machtsspelletjes zorgen voor een nog grotere ontwrichting. Het wordt nu hard tegen harder…  Een bewogen dag
  Een moelijke start
  Geel!
  Vandam plastic
  Lente
  Groepsdynamiek
  De dag des oordeels
  Een nieuwe wind
  De evaluatie
  De NV Drets
  Lesley
  Het feest
  Het einde
  lees meer

  Specificaties

  GenreDrama
  SubgenreDrama
  Speelduur600
  LeeftijdOnbekend
  Gesproken talenNederlands
  GeluidStereo
  Beeld16:9
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand