Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. meer weten? sluiten

overzicht
Het boek van vreugde - Dalai Lama, Desmond Tutu en Douglas Abrams
 • Uitverkocht

  Dalai Lama, Desmond Tutu en Douglas AbramsHet boek van vreugde

  19.95
  uitverkocht

  mail mij als dit product weer beschikbaar is

  bekijk alle Taalkundeboeken

  Het boek van vreugde - Dalai Lama, Desmond Tutu en Douglas Abrams

  ***Genomineerd voor de Hebban Awards 2017 in de categorie Beste Non-fictie.***

  De Dalai Lama en Desmond Tutu hebben beiden veel tegenslagen moeten overwinnen. Ondanks hun ontberingen - of zoals ze zelf zeggen dankzij hun ontberingen - behoren ze tot de vrolijkste mensen ter wereld.

  Ter gelegenheid van de 80e verjaardag van de Dalai Lama reisde Desmond Tutu naar Dharamsala om samen HET BOEK VAN VREUGDE te maken als cadeau voor iedereen.

  Tijdens deze bijzondere week toonden ze met hun eigen uitbundigheid, compassie en humor hoe vreugde kan groeien van een voorbijgaande emotie tot een blijvende, solide levenshouding.

  Douglas Abrams was bij de gesprekken aanwezig en verwerkte ze tot dit boek. Een boek waar je blij van wordt, alleen al vanwege de liefdevolle manier waarop deze oude wijze mannen met elkaar omgaan, de levensvreugde en speelsheid die ze delen en de respectvolle manier waarop ze hun verschil van inzicht bespreken, want de boeddhistische en de christelijke traditie hebben naast veel overeenkomsten ook duidelijke verschillen. Het is mooi om te lezen hoe onbelangrijk die verschillen worden, want hun kernboodschap is dezelfde: vreugdevol leven bereik je door anderen vreugde te brengen.


  Nederlandstalig - september 2016 - lifestyle
  lees meer

  Specificaties

  AuteursDalai Lama, Desmond Tutu en Douglas Abrams
  Eerste auteurDalai Lama
  GenreTaalkundeboek
  ISBN9789402718003
  Uitvoering boekHardcover
  Aantal pagina's354
  Jaar van uitgifte2016
  bekijk alle Specificaties

  Reviews

  Dit artikel heeft nog geen reviews

  checktoegevoegd aan winkelmand