Sportkleding

Voetbal heren

Voetbal is één van de meest populaire sporten in Nederland. Vandaar ook dat wij een ruim assortiment voetbalkleding voor heren hebben! In ons aanbod vind jij namelijk altijd de voetbalkleding die je z ...

730 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Voetbalkleding voor heren

Voor een goede voetbaltraining en voetbalwedstrijd is de juiste outfit onmisbaar. Met de uitgebreide collectie voetbalkleding voor heren van wehkamp kom je bij elke uit- en thuiswedstrijd goed voor de dag. Ook voor een potje voetballen met vrienden, een bedrijfstoernooi of een uurtje trainen met de junioren, voor elk niveau en voor elk seizoen kun je bij wehkamp de juiste outfit, voetbal en accessoires voor heren vinden. Sportmerken besteden veel tijd en aandacht aan het ontwikkelen van steeds weer nieuwe materialen, flitsende stijlen en te gekke schoenen. Een nieuwe voetbal outfit motiveert je steeds weer om je grenzen te verleggen.

Herenvoetbalkleding: perfect op de middenstip

Bij wehkamp vind je voetbalkleding voor mannen voor een complete outfit. De voetbalkleding is gemaakt van comfortabele functionele materialen die goed ademen, lekker zitten en je spieren goed warm houden. Met de juiste voetbalschoenen heb je optimaal grip op het gras en kun je gericht scoren. Extra bescherming creëer je met voetbalsokken en scheenbeschermers en als je op doel staat heb je natuurlijk ook goede handschoenen nodig. Ga je buiten trainen, draag dan verschillende lagen. Start met een basis van een broek, een thermoshirt (als het echt koud is) en een bovenshirt en draag daaroverheen een goed trainingspak; ook onmisbaar tijdens de warming-up.

Voetbal: dit draag je ook na je training

Kies je favoriete voetbaloutfit en bereid je alvast voor op een nieuw voetbalseizoen. Of je nu topscorer bent of gezelligheidsvoetballer, voor elk type voetballer vind je bij wehkamp geschikte kleding, schoenen en accessoires voor heren. Bekijk de collectie voetbalspullen voor heren van merken zoals Nike, adidas Performance, Puma en Hummel en bereid je voor op je volgende sportieve uitdaging.