Sportkleding

Tenniskleding heren

Ben jij opzoek naar een sportieve tennis outfit? In onze shop tenniskleding voor heren vind je de tenniskleding die je nodig hebt voor jouw volgende wedstrijd. Van comfortabele tennisshorts en tenniss ...

269 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Tennis

Comfortabele tenniskleding, stevige schoenen en goede accessoires zijn onmisbare randvoorwaarden voor een lekkere tennistraining. Sportmerken besteden veel aandacht aan het ontwikkelen van ademende, goed zittende kleding, schoenen en accessoires zodat je het optimale uit je trainingen kunt halen. Bij wehkamp.nl vind je alles voor tennis; of je nu beginner bent of ver gevorderd, graag op gravel speelt of gek bent op gras. Een nieuwe tennisoutfit motiveert je nog eens extra om bij elke training je grenzen te verleggen.

Tennis: alles voor de serieuze tennisser

Bij wehkamp.nl vind je tennis spullen voor een complete outfit, van kleding tot tennisballen. De kleding is gemaakt van comfortabele functionele materialen in mooie stijlen; het zit niet alleen fantastisch, het ziet er ook nog eens goed uit. Tennisschoenen vangen de klappen van de ondergrond op, voorkomen uitglijders en zorgen ervoor dat je enkels goed beschermd zijn. Naast een goede outfit vind je bij wehkamp.nl ook je nieuwe tennistas, rugzak, tennisballen en tennisracket. Kortom; reden genoeg om weer eens een serieus balletje te gaan slaan.

Tennis: binnen en buiten

Tennissen doe je het hele jaar door. 's Zomers tennis je lekker buiten op gravel of, als je de mogelijkheid hebt, misschien wel op gras. In de winter werk je aan je servicetechniek in de indoor-zaal. Zorg dat je je schoenen aanpast aan de veranderende ondergrond, want er zijn speciale schoenen voor gras, gravel en zaal. In de zomer kies je voor tennis T-shirts en broeken (en eventueel caps) die goed beschermen tegen de zon. In de winter kies je voor luchtige kleding, koel genoeg voor de warme tennishal. Bekijk de tennis collecties van merken zoals Sjeng Sports, Björn Borg en Nike en zorg dat je klaar bent voor die nieuwe tegenstander.