Sportkleding

Sportaccessoires heren

298 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Sportaccessoires voor heren

Welke sport je ook doet, met de juiste herensportaccessoires maak je je sportoutfit compleet. Speciale accessoires zorgen voor extra bescherming van handen, hoofd, benen, knieën en gebit en bieden je extra gemak vóór, tijdens en na de wedstrijd. Zoek je brillen, handschoenen, mutsen of speciale beschermers? Bij wehkamp vind je heel veel sportaccessoires voor heren van de bekende merken, zodat niets je in de weg staat om die nieuwe sportuitdaging aan te gaan.

Optimale bescherming met herensportaccessoires

High-impact sporten vragen om extra bescherming. Je benen, hoofd, neus, gebit en handen vormen kwetsbare zones die je goed dient te beschermen. Bij hockey en voetbal gebruik je kniebanden, sporthandschoenen, gebitsbeschermers en scheenbeschermers. Tennis en een potje squash vragen om goede ballen en voor fanatieke zwemmers en schoonzwemmers zijn zwembrillen, badmutsen en neusclips onmisbare extra's, naast gestroomlijnde zwemkleding. En voor het opbergen van je sportkleding en sportschoenen heb je natuurlijk ook een goede tas nodig.

Herensportaccessoires voor extra fun en comfort

Buitensporten vragen in de winter om extra sportaccessoires waarmee je je lichaam niet alleen sneller opwarmt, maar waarmee je je lichaam ook constant op een goede temperatuur houdt en beschermt tegen snijdende wind, sneeuw en andere natuurelementen. Als je gaat hardlopen, kies je niet alleen voor functionele thermokleding, maar ook voor warme mutsen en handschoenen. Ook kun je kiezen uit speciale houders voor bidons en natuurlijk voor MP3-pockets, zodat je je digitale trainer of je speciale playlist overal mee naar toe kunt nemen. Laat je inspireren door de uitgebreide collectie sportaccessoires voor heren van wehkamp en bekijk de handige gadgets, sporttassen en beschermers van merken zoals Stag, adidas Performance, ASICS en Dunlop.