Lee

Lee is een authentiek Amerikaans denimmerk, dat staat voor kwaliteit, vakmanschap en service. Met haar simpele designs, goede fits en stoffen van een goede kwaliteit weet je zeker dat je een goede jeans koopt. Naast jeans biedt het merk ook stoere tops, rokken en sweaters aan, waarmee je een complete look kunt creëren.

sorteren

31 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

LEE

Lee is een authentiek Amerikaans denimmerk wat van oudsher ook werd gedragen als werkkleding. Door de ervaring die Lee heeft in het maken van jeans weet het merk als geen ander deze ervaring te combineren met de nieuwste innovatie op het gebied van denim. Zo heeft het merk als eerst een jeans gemaakt die sluit met een ritssluiting en waren zij het eerste met de populaire slim fit jeans.

Service en vakmanschap

Sinds 1889 staat het merk dankzij bedenker Henry David Lee voor kwaliteit, vakmanschap en service. Lee levert al jaren een jeans met een goede fit, stoffen van een goede kwaliteit en het design is simpel maar wel volgends de normen van Lee.

Van sweater tot T-shirts

Lee staat bekend om haar jeans maar heeft daarnaast ook sweaters, rokken en nog veel meer. Door je jeans te combineren met een T-shirt of sweater creëer je een complete en stoere look. Het merk heeft vooral casual kleding die je goed kunt dragen met een hippe sneaker of stoere cowboy laarzen. Door het simpele design van Lee kun je de jeans naast casual ook gebruiken voor meerder gelegenheden. Door bijvoorbeeld de jeans te combineren met een nette schoen of overhemd ben je klaar voor de werkvloer of de verjaardag van je moeder

Gratis bestelen en retour

Door gebruik te maken van ons gratis thuis bezorg service boven de 20.- kun je jeans of T-shirt gemakkelijk thuis passen zonder in de rij te hoeve staan. Ben je nog niet helemaal overtuigd van je keuze dan stuur je het artikel geheel kosteloos retour. Nog makkelijker maak een afspraak en wij komen het gewoon bij jou thuis ophalen!