Wrangler

Als sinds 1947 maakt Wrangler sterke denim waar je op kunt vertrouwen. Aanvankelijk voor cowboys, nu voor iedereen die stijl graag combineert met kwaliteit. Items die je warm houden in de kou en droog ...

92 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Wrangler

Wrangler is een denimmerk opgericht in 1947. Wrangler heeft van oudsher als doel het ontwerpen van functionele jeans en ook tegenwoordig streven zij dit doel nog steeds na. Shop je nieuwe Wrangler jeans online bij wehkamp.nl.

Wrangler: innovatieve en functionele jeans

Sinds de oprichting in 1947 ontwerpt Wrangler functionele jeans die door cowboys gedragen werden. Speciale details zoals platte rivets, een horloge zakje en platte naden maakten de jeans extra comfortabel en stevig. Ook tegenwoordig worden de Wrangler jeans collecties nog door deze functionele detail gekenmerkt. Nieuwe collecties Wrangler jeans zijn een perfecte combi tussen functioneel met een moderne twist. Comfortabele jeans voor heren met een regular fit, worden nog steeds door miljoenen mannen gedragen. Op wehkamp.nl vind je Wrangler jeans online in diverse maten en wassingen. In de zomer kies je een lichte wassing en in de winter juist een donkere wassing.

Wrangler Texas en Wrangler Arizona

Wrangler jeans zijn naast de functionele design ook populair door de bekendste jeans modellen; de Wrangler Texas en Wrangler Arizona. De Wrangler Texas en Wrangler Arizona jeans zijn comfortabel tijdloos en de bestsellers uit de collectie. Je vindt deze twee modellen in diverse wassingen in onze online collectie.

Thuis passen, gratis retour

Tegenwoordig shop je je nieuwe Wrangler jeans eenvoudig online bij wehkamp.nl. Zo hoef je niet in de rij te staan voor de kassa of je in paskamers te wringen. Bestel je Wrangler Texas of Arizona jeans online en pas deze rustig thuis voor de spiegel. Is je jeans niet helemaal naar wens of bestel je toch liever een maat groter? Dan stuur je je Wrangler artikelen gratis retour en halen we het pakketje bij je thuis op.