Topmerken

Vanguard

Vanguard is wat de Fransen avant-garde noemen. De voorhoede, zij die voorop lopen. De pioniersgeest is dan ook volop aanwezig in de jacks, jeans, shirts en sweaters van dit Engelse label. De huidige c ...

79 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Vanguard

Het Nederlandse merk Vanguard ademt een pioniersgeest, avontuur en vrijheid. De connectie met motoren, reizen en roadtrips is dan ook snel gelegd als je de stoere en relaxte kleding van dit mannenmerk bekijkt. Vanguard betekent 'avantgarde' in het Frans en dat staat bij dit merk vooral voor de manier waarop ze naar het leven kijken: altijd vooruit en nooit stil blijven staan. Plannen maken, nieuwe landen en steden ontdekken en altijd op zoek naar nieuwe prikkels; dat is Vanguard. Voor de kleding van dit merk hoef je niet op pad, want die bestel je gewoon online bij wehkamp.nl. Des te meer energie houd je over voor je volgende roadtrip.

Vanguard: robuuste stijlen voor road rebels

De collectie van Vanguard heeft een casual denimlook als basis, aangevuld met modieuze en stijlvolle items zoals mooie overhemden, chino's en colberts. Opvallende thema's weerspiegelen de vrije, nomadische levensstijl van het merk en dit zie je onder andere aan de vele blauwtinten (oceanen en eindeloze blauwe luchten) en natuurtinten (woestijnen, stoffige wegen en ruige landschappen). Gebleekte en verwassen denims en tricots versterken het vrije en onconventionele gevoel. Een stijlvolle 'road rebel' look creëer je met een leren jack, een verwassen relaxed fit denim en een mooi indigo overhemd.

Vanguard: casual & chic

Bij Vanguard vind je het hele jaar door een uitgebreide collectie casual stijlen in uiteenlopende kleuren en materialen. Houd je van een meer geklede stijl, kies dan voor een chino, een mooi colbert en een stijlvol uni overhemd. Denimliefhebbers kunnen kiezen uit de vele denim en indigo-blauwe overhemden. Ze zijn er in uni tinten maar ook met dessins en 'used' wassingen. Dus laat je inspireren en kies een nieuwe 'avant-garde' look uit de collectie van Vanguard.