Twinlife

Twinlife is een internationaal modemerk voor mannen en hun zonen, opgericht in 1996 te Amsterdam. De speelse details, comfortabele pasvormen, hoge kwaliteit stoffen en het unieke maatwerk onderstrepen ...

4 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Twinlife

Het eigentijdse mannenmode merk Twinlife is opgericht sinds 1996 in Amsterdam. Sinds 2011 heeft het merk de hoofdstad verlaten en zich gevestigd in het bosrijke Baarn. Hier werkt het enthousiaste team elke keer weer aan een energievolle collectie voor de zelfbewuste en actieve man. Dit is tevens het Twinlife levensmotto “Live a full life”.

The Little Things

Het is belangrijk om tijdens je drukke leven niet de kleine dingen uit het oog te verliezen, want dit zijn nou net de dingen die je leven kleur geven. Dit zie je ook terug in de collectie van Twinlife. Simpele designs maar altijd met een leuke twist of vrolijke kleuren. Twinlife zorgt er voor dat je er altijd goed uit zie zonder hier al te veel tijd aan te besteden en dat ook nog eens voor een goede prijs. Des te meer tijd heb je om door te brengen met je vrienden en familie.

Heren en jongens

Twinlife is een stoer merk met kleding voor heren en jongens, want dameskleding daar doen zij niet aan. Bij wehkamp heb je een ruime keuze uit Twinlife artikelen zoals: jassen met of zonder capuchon, sweaters met een printopdruk of lekkere warme vesten die je lang kunt door dragen. De no nonsens kleding van Twinlife is voorzien van een goede kwaliteit tegen een aantrekkelijke prijs.

Gratis bezorg- en retourservice

Bij wehkamp word je nieuwe Twinlife kleding vanaf 20.- gratis thuisbezorgd. Zo kunnen jij en je zoon de kleding gemakkelijke thuis passen en nog even rustig nadenken of je nieuwe aankopen. Mocht de maat niet goed zijn of staat het kledingstuk net iets minder mooi dan verwacht, dan kun je het gewoon gratis retour sturen. Dit kan door kleding terug te brengen bij een van de vele DHL punten of een retour afspraak te maken op wehkamp.nl.