Nudie Jeans

Nudie Jeans is rock & roll. Maar wel duurzame rock & roll. Nudie Jeans gebruikt voor de productie van hun jeans namelijk alleen maar 100% biologisch katoen, die ze samen met hun leveranciers o ...

38 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Nudie Jeans

Ben jij een echte jeanslover en wil je dat jouw jeans op een zo eerlijk mogelijke manier wordt geproduceerd, dan is het merk Nudie Jeans echt wat voor jou. Bij Nudie jeans is alles duurzaam gemaakt. Catwalk trends zijn daarbij uit den boze.

Jeans is een lifestyle

Zelf zien zij het weggooien van een afgedragen jeans als het verliezen van een goede vriend. Geen enkele stof wordt mooier naarmate je het draagt dan denim. Hoe langer je het draagt hoe authentieker en unieker ze worden. Hierdoor ontstaat een jeans die voelt als en tweede huid en je persoonlijke karakter toont.

Gratis verzending en retour

Bij wehkamp is het mogelijk om al vanaf 20 euro je nieuwe Nudie Jeans te laten bezorgen waar en wanneer je wilt. Zo kun je in alle rust je nieuwe spijkerbroek passen zonder daar eerst voor in de rij te hoeven staan. Mocht je nu toch niet helemaal tevreden zijn over bijvoorbeeld de maat of kleur, dan kun je de jeans gewoon gratis retourneren.