Topmerken

Minimum

Minimum is Deens. En de naam maakt vrij goed duidelijk waar het merk voor staat: voor no-nonsense streetstyle fashion voor mannen en vrouwen. Naast Scandinavisch minimalisme vind je invloeden uit de jaren ’80. Opvallende materialen, unieke details, asymmetrische vlakken en ongewone kleuren. Minimalistisch, maar verre van saai.

sorteren

64 resultaten

  • vorige
  • pagina 1 van 1
  • 1
  • volgende

Minimum

De Dameskleding van Minimum staat voor tijdloze fashion met een simplistische touch. Minimum houdt rekening met mens, dier en milieu want het merk vind het belangrijk om deel uit te maken van een gezonde werkomgeving en daarom is welzijn bij zowel het produceren als het ontwikkelen van de collecties een prioriteit. Zo creëert Minimum verschillende collecties per jaar bestaande uit de meest zorgvuldig geselecteerde producten. Alle kledingstukken zijn gemaakt van een sublieme kwaliteit tegen de juiste prijs. De ontwerpers variëren graag met hoogwaardige materialen en zorgen dat de collectie telkens weer divers is.

Voor elk moment

Minimum is klassiek en modern tegelijk, heeft veel basis items maar is ook uniek met opvallende stijlen die perfect zijn voor speciale gelegenheden. De collectie bestaat uit jurken, tops, t-shirts, broeken, jassen, jumpsuits, blouses en uiteraard nog veel meer. De kledingstukken hebben een fijne en moderne uitstraling zodat je je altijd op je gemak voelt in de items. Het succes van Minimum is deels te danken aan de veelzijdigheid van de collecties. Dit neemt niet af dat alles goed met elkaar te combineren valt. Er is een duidelijke stijl en eenheid in de producten. De kledingstukken van Minimum zijn voor elke gelegenheid, zo kom je altijd trendy voor de dag.