Topmerken

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde designer van luxe accessoires en dames en heren kleding. Hij richtte het merk op in 1981 onder zijn eigen naam Michael Kors. Het exclusieve merk staat bek ...

155 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Michael Kors

Michael Kors is een wereldberoemde, bekroonde designer van luxe accessoires en dames en heren kleding. Hij richten het merk op in 1981 onder zijn eigen naam Michael Kors. Het exclusieve merk is sindsdien verkrijgbaar in verschillende landen en wereldsteden zoals New York, Londen, Milaan, Parijs. De designer van het razend populaire merk heeft een ongelofelijk goed gevoel voor glamour en een goede kijk op tijdloze en tegelijkertijd chique items.

Van zonnebril tot parfum

Michael Kors creëert de meest unieke en luxueuze producten. Zo kun je bij wehkamp terecht voor een luxe dames zonnebril of een heerlijke parfum van het merk. De zonnebrillen collectie kenmerkt zich door mooie monturen die je nooit meer af wilt zetten en geven je look een glamourous uitstraling. Fris, zoet of zwaar Michael Kors heeft het allemaal in zijn uitgebreide parfumlijn die stuk voor stuk verpakt zijn in een chique flacon.

Liefdadigheid

Michael Kors is altijd zeer betrokken geweest bij liefdadigheid activiteiten en heeft een langdurige samenwerking met het organisaties die zich in zetten voor ernstig zieke mensen. Daarnaast heeft hij een horloge ontwerpen het ‘100-serie horloge’ waarvan een deel van de opbrengst wordt gedoneerd aan een instantie die schoolmaaltijden voor kinderen leveren.

Gratis bezorging & retouren

Bij besteding vanaf 20 euro worden jouw geselecteerde Michael Kors artikelen thuisbezorgd en heb je ze morgen in huis als je voor 23:59 bestelt. Artikelen die je niet wilt houden mag je gewoon gratis terugsturen.