HV Society

Van het karakteristieke logo tot de klassieke en sportieve designs: het is duidelijk dat de oorsprong van HV Society in de polowereld ligt. Kenmerkend zijn de combinaties van frisse trendkleuren met k ...

Momenteel zijn deze artikelen helaas uitverkocht. Sorry!

HV Society

Waar sport samenkomt met mode, dat is waar het merk HV Society voor staat. Op de polo velden is waar het allemaal begon en dat is nog steeds goed terug te zien in de collectie van het merk HV Society. Dat polo belangrijk is voor het merk is duidelijk terug te zien in het karakteristieke logo waarin twee polo paarden zijn verwerkt.

Klassiek met een sportieve twist

Het stijlvolle merk creëert een collectie voor ruiter en paard. De collecties van HV Society bestaand dus na kleding ook uit accessoires voor het paard. Bij wehkamp bieden wij alleen een ruime collectie aan kleding aan zoals: jassen, sweaters en natuurlijk polo’s. De op polo geïnspireerde collecties hebben een luxe uitstraling voor een toegankelijke prijs.

Bezorgen en retourneren

Bij wehkamp is het mogelijk om bij een besteding vanaf 20.- gratis je nieuwe HV Society producten waar en wanneer je wilt te laten bezorgen. Zo kun je zorgeloos je nieuwe aankoop passen, combineren met andere kledingstukken en nog eens rustig nadenken of je aankoop. Ben je daarna toch niet tevreden over het product, of is de maat niet goed? Dan kun je je artikel(en) kosteloos terugsturen via een van de vele DHL-punten.