Door verder te klikken op onze website, accepteer je cookies en vergelijkbare technieken. Hiermee verzamelen we persoonsgegevens en volgen wij en derden je internetgedrag. Op onze website en die van derden. Waarom? Zodat wij en derden je advertenties kunnen laten zien die bij jouw interesses passen, en zodat je informatie kunt delen op social media. Meer weten?     Sluiten

Gaastra

10 artikelen
  • gratis bezorging vanaf 20.-*
  • bezorgd waar en wanneer jij wil
  • gratis retour, altijd 30 dagen bedenktijd
470-230-contentheader-gaastra-wk31

Het begon in 1897. Douw Gaastra, een vernieuwende zeilmaker, opende in Sneek zijn deuren. De liefde voor de zeilsport blijft zichtbaar in de kleding van Gaastra, bekend om zijn balans tussen functie en fashion. Een combinatie die zichtbaar is in alle items. Als je er ook in de extreemste omstandigheden nog goed wil uitzien.

Gaastra

Gaastra is een van oudsher Nederlands merk,opgericht in 1897 te Sneek. De zeilmaker Douwe Gaastra, liefhebber van de zee en alles wat daarmee te maken had, was op zoek naar een manier om nog sneller en efficiënter te kunnen varen. Een complete zeiluitrusting was het resultaat en al snel groeide het merk uit tot surfzeilmerk. De liefde voor de zee is nog steeds.

Gaastra PRO en Gaastra Sportswear

In 1996 brengt Gaastra twee kledinglijnen uit in Europa; Gaastra Pro en Gaastra Sportswear. Gaastra Pro richt zich voornamelijk op professionele zeiluitrustingen en Gaastra sportswear richt zich meer op functionele kleding, uiteraard wel met de typerende nautische twist.

Tegenwoordig is Gaastra in Nederland nog steeds een gevestigd merk dat zich voornamelijk richt op functionele, casual kleding waarin de liefde voor het zeilen nog steeds duidelijk naar voren komt. Met collecties uiteenlopen van jas tot broek of top, kun je Gaastra wellicht zelf als een lifestyle merk benoemen. Gericht op zowel dames, heren als kind, kun je voor het hele gezin bij dit merk terecht. Shop nu jouw Gaastra outfit in onze uitgebreide collectie!

Geen resultaten gevonden. Klik hier voor de resultaten.