Topmerken

Gaastra

Het begon in 1897. Douw Gaastra, een vernieuwende zeilmaker, opende in Sneek zijn deuren. De liefde voor de zeilsport blijft zichtbaar in de kleding van Gaastra, bekend om zijn balans tussen functie e ...

19 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Gaastra

Gaastra is een van oudsher Nederlands merk,opgericht in 1897 te Sneek. De zeilmaker Douwe Gaastra, liefhebber van de zee en alles wat daarmee te maken had, was op zoek naar een manier om nog sneller en efficiënter te kunnen varen. Een complete zeiluitrusting was het resultaat en al snel groeide het merk uit tot surfzeilmerk. De liefde voor de zee is nog steeds.

Gaastra PRO en Gaastra Sportswear

In 1996 brengt Gaastra twee kledinglijnen uit in Europa; Gaastra Pro en Gaastra Sportswear. Gaastra Pro richt zich voornamelijk op professionele zeiluitrustingen en Gaastra sportswear richt zich meer op functionele kleding, uiteraard wel met de typerende nautische twist.

Tegenwoordig is Gaastra in Nederland nog steeds een gevestigd merk dat zich voornamelijk richt op functionele, casual kleding waarin de liefde voor het zeilen nog steeds duidelijk naar voren komt. Met collecties uiteenlopen van jas tot broek of top, kun je Gaastra wellicht zelf als een lifestyle merk benoemen. Gericht op zowel dames, heren als kind, kun je voor het hele gezin bij dit merk terecht. Shop nu jouw Gaastra outfit in onze uitgebreide collectie!