Dstrezzed

DSTREZZED designs worden stuk voor stuk in Amsterdam ontworpen. De stad vormt de ideale inspiratiebron voor moderne mode. Een smeltkroes van mensen en culturen. Dit wordt door DSTREZZED vlekkeloos ver ...

22 resultatensorteren op
nieuwste collectie

Dstrezzed

Het concept van het merk Dstrezzed is gebaseerd op de hardwerkende man in de jaren ‘50. Rond deze periode werd de eerste vrijetijdskleding geïntroduceerd en dit werd voornamelijk gedragen door deze hardwerkende mannen. De heren werden toen der tijd verrast door de verfijning in combinatie met causaliteit. Deze bijzondere kwaliteiten zijn een stimuleerde factoor geweest ter inspiratie voor de eerste collectie in 2010. Dit geeft de drager een nieuwe manier van ont stressen, dit is tevens waar de naam Dstrezzed voor staat.

De collectie

Het merk wil graag moderne heren kennis laten maken met kleding die een weerspiegeling zijn van traditionele herenkleding gecombineerd met een moderne wending en verrassende details. Met de kleding van Dstrezzed val je altijd op tussen de menigte. Hierdoor ben jij het perfecte voorbeeld van een gentelman die durft, houdt van chique materialen en een casual cool look wilt creëren. Het maakt jou echt niet uit wat andere over je denken en geen dag is het zelfde voor jou. Je ziet elke dag weer als een kans om jezelf te laten zien en andere hier in te stimuleren. Het leuke aan Dstrezzed is dat je mooiste producten kun score voor een leuke prijs.

Prints en kleuren

Dstrezzed heeft elk seizoen weer een unieke collectie dit komt voornamelijk door de vele prints en trend kleuren die worden gebruikt. De prints die gebruikt worden geven de collectie een speelse twist en een eigenzinnige uitstraling.

Gratis thuisbezorging en retourservice

Bij aankoop aan 20.- euro aan wehkamp artikelen worden jou zorgvuldig bestelde artikelen thuis bezorgd. Hierdoor kun je gemakkelijk en in alle rust passen en voorkom daarmee drukke winkelstraten en paskamers. Ben je toch niet helemaal te vrede stuur dan gratis je artikelen terug of maak een retour afspraak.